2015-05-04 03:17:21
Φωτογραφία για ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 43! (PHOTOS)
Μεγαλειώδης στέψη για το 42ο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού μας μέσα στο Καραϊσκάκη, αφιερωμένος ο τίτλος στον Μίκη Θεοδωράκη!

Πρωταθλητές… φθινοπώρου υπάρχουν. Το ίδιο και… πρωταθλητές Μαρτίου. Ο κανονικός ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ, όμως, είναι ένας: Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Μέσα σε αποθέωση, σε ένα κατάμεστο Καραϊσκάκη, μπροστά σε ένα διψασμένο κοινό που παραληρούσε, ο Θρύλος γιόρτασε τον 42ο τίτλο της ένδοξης ιστορίας του, πέμπτο συνεχόμενο επί προεδρίας του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και… αρχή για το εφετινό νταμπλ, αφού ακολουθεί και το Κύπελλο, το οποίο φιλοδοξούμε να κατακτήσουμε!

Το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα με την Καλλονή βρήκε τους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό επιτελείο και όλους όσοι μοχθούν καθημερινά για το καλό της ομάδας, να πανηγυρίζουν. Τα φώτα χαμήλωσαν και οι αθόρυβοι εργάτες άρχισαν να στήνουν το σκηνικό της στέψης. Στα βίντεο άρχισε να παίζει το θρυλικό video του Olympiacos TV, με τα γκολ της αγωνιστικής περιόδου, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο κόσμος αδημονούσε για να δει ξανά τους θριαμβευτές να σηκώνουν την κούπα του πρωταθλητή!


Η γιορτή άρχισε με την είσοδο του γνωστού σε όλους και αγαπημένου, «ερυθρόλευκου» παρουσιαστή, του Χρήστου Φερεντίνου, ο οποίος έδωσε το σύνθημα. «Μια ακόμα χρονιά μαζί, γιατί όπως ξέρετε έχουμε Πρωταθλητές Φθινοπώρου, Χριστουγέννων, αλλά ο Πρωταθλητής τον Μάιο, ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ είναι ΕΝΑΣ! Και μάλιστα εφέτος συμπληρώνει 90 ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΞΑΣ και αγώνα!», ήταν τα πρώτα λόγια του! «Όπως ήδη γνωρίζετε, το 42ο Πρωτάθλημα έχει αφιερωθεί από την οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας, που εφέτος γιορτάζει τα 90 της χρόνια, στον μεγαλύτερο Έλληνα των ημερών μας, τον Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος συμπλήρωσε εφέτος 90 χρόνια προσφοράς στην τέχνη και στον άνθρωπο. 90 χρόνια διαδρομής γεμάτη τόλμη και αλήθεια. Ένας τεράστιος Έλληνας, ένας τεράστιος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Την προσοχή μας στα μάτριξ για μια σταγόνα δημιουργίας του μεγάλου Μίκη»!!! Το βίντεο συγκινητικό… Αποτύπωνε τη «χρυσή» ιστορία του μεγάλου μουσικοσυνθέτη, του μεγάλου Έλληνα, του Μίκη Θεοδωράκη, με τον κόσμο να παρακολουθεί σαγηνευμένο Μία ίωση δεν επέτρεψε στον Μίκη Θεοδωράκη να είναι στο γήπεδο, όμως αντί αυτού, έδωσαν το παρών τα δύο εγγόνια του, ο Αλέξανδρος και ο Άγγελος Θεοδωράκης – Παπαγγελίδης, τους οποίους ο Πρόεδρος βράβευσε! «Καλούμε τώρα κοντά μας για να κάνει τη βράβευση τον άνθρωπο που έχει αρχίσει να συντρίβει τα ιστορικά ρεκόρ, τον άνθρωπο που οδηγεί τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας στις επιτυχίες, Πέντε Πρωταθλήματα σε Πέντε χρόνια. Κυρίες και κύριοι, ο Πρόεδρος μας ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ!», αναφώνησε ο Χρήστος Φερεντίνος και το κοινό ξέσπασε σε δυνατά χειροκροτήματα! Ο Πρόεδρος παρέδωσε στα εγγόνια του Μίκη Θεοδωράκη μία πλακέτα με μία χρυσή δάφνη και μία λιτή αφιέρωση, καθώς και μία φανέλα η οποία στην πλάτη είχε το όνομα Θεοδωράκης και το 90, συμβολικό για τα 90 χρόνια ζωής του μεγάλου μουσικοσυνθέτη, αλλά και του Θρύλου! Το κοινό χειροκρότησε έντονα και όλα ετοιμάστηκαν για το δεύτερο σκέλος της γιορτής!

Ο Πρόεδρός μας τονίζει καθημερινά, με κάθε ευκαιρία, την ανάγκη να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας. Να επιστρέφουμε στον κόσμο την αγάπη που μας δίνει! Ειδικά, δε, όταν πρόκειται για παιδιά! Μέσω της UNICEF ο Θρύλος έχει προσφέρει πολλά, σε περισσότερα από 55.000 παιδιά στην Ελλάδα και τον κόσμο. Σε αυτή τη συνεργασία και σε αυτή την προσφορά ήταν αφιερωμένο το επόμενο κομμάτι της γιορτής. «Θα ζητήσω από τον Λεόνε να φέρει στον αγωνιστικό χώρο 90 μικρούς μας φίλους για να υποδεχτούμε μαζί τον Deputy Director της UNICEF κ. Λόρενς Πικάρ που θα βραβεύσει τον Πρόεδρο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ για την προσφορά του στην προσπάθεια της UNICEF να φτιάξει ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο», είπε ο παρουσιαστής και μπροστά από την εξέδρα, όπου σε λίγη ώρα θα γινόταν η στέψη του πρωταθλητή, παρατάχθηκαν 90 παιδάκια, μαζί με τον Λεόνε!

Ο Χρήστος Φερεντίνος κάλεσε στον αγωνιστικό χώρο ξανά τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ μαζί του ήταν και ο Deputy Director της UNICEF, κ. Λόρενς Πικάρ, αλλά και ο πρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNICEF, κ. Λάμπρος Κανελλόπουλος. Μαζί στάθηκαν στο κέντρο του γηπέδου και παρακολούθησαν, όπως και οι χιλιάδες φιλάθλων στις εξέδρες, ένα συγκινητικό video, για το μήνυμα προσφοράς του Ολυμπιακού προς τον διεθνή Οργανισμό. Ακολούθησε η βράβευση του Προέδρου από τον κ. Πικάρ και το κοινό χειροκρότησε ξανά έντονα, αναγνωρίζοντας την προσφορά του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού προς τη UNICEF, αλλά και το πόσο σημαντική είναι αυτή η συνεργασία για τον Θρύλο μας!

Το… μενού στη συνέχεια, όμως, είχε… μικρούς πρωταθλητές. Σύντομα, δηλαδή, αφού είναι πρώτοι και αήττητοι στο πρωτάθλημα Νέων, όπου και συμμετέχουν. «Πριν περάσουμε στη διαδικασία της στέψης του Πρωταθλητή θα υποδεχτούμε και θα δώσουμε το χειροκρότημα μας στην ομάδα Κ20 του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ που έφτασε αυτή τη χρονιά στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης στην UEFA Youth League, δείχνοντας ότι οι ακαδημίες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας είναι στην Ευρωπαϊκή ελίτ. Κάνοντας μεγάλα διπλά σε Μάλμε, Μαδρίτη και Τορίνο και μοιράζοντας… αδιακρίτως τριάρες, οι νεαροί άσοι πέρασαν στους «16» και στις λεπτομέρειες δεν συνέχισαν ακόμη πιο ψηλά! Κυρίες και κύριοι ας υποδεχτούμε την ομάδα Κ-20 που είναι ως τώρα αήττητη στο ελληνικό Πρωτάθλημα»! Για ακόμη μια φορά το κοινό ξέσπασε σε ιαχές ενθουσιασμού και παρατετατγμένοι μπροστά στην εξέδρα οι νεαροί άσοι του Θρύλου παρακολούθησαν μαζί με τον κόσμο ένα video με τα… κατορθώματά τους. Και ακόμη δεν έχουν τελειώσει! Αποχωρώντας εισέπραξαν ένα ακόμη θερμό χειροκρότημα από τους φιλάθλους…

Ο «βασιλιάς» στον… θρόνο του!!

Πλέον είχε έρθει η ώρα της στέψης. «Στο γήπεδο τώρα 42 σημαίες, κάθε σημαία ένας χρόνος, κάθε χρόνος ένα Πρωτάθλημα. Αμέσως μετά τη γιορτή μας, αυτές οι σημαίες που είναι συλλεκτικές θα διατεθούν για να τις αποκτήσετε, κάποιοι από εσάς και ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ θα δοθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς», ενημέρωσε από το μικρόφωνο ο Χρήστος Φερεντίνος. Οι νεαροί σημαιοφόροι πήραν τη θέση τους και πλέον άρχισε η αντίστροφη μέτρηση! «Ήρθε η ώρα για την στέψη και το πάρτι του τίτλου. Γιατί πάρτι; Γιατί αυτή τη χρονιά οι ποδοσφαιριστές διάλεξαν τη μουσική που θα τους συνοδεύει. Οπότε όλοι μας έχουμε αγωνία να δούμε τα κομμάτια που διάλεξαν», εξήγησε μέσω του μικροφώνου ο Χρήστος Φερεντίνος και ο Γιώργος Μποροβήλος, πρόεδρος της Super League, κατευθύνθηκε προς την εξέδρα, για να αρχίσει η στέψη.

Πρώτος μπήκε ο Πρόεδρος, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, ο πρωτεργάτης των επιτυχιών του Ολυμπιακού μας! «Και τώρα να υποδεχτούμε ξανά τον άνθρωπο που εφέτος συμπληρώνει ΠΕΝΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ σε ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ και μας έχει υποσχεθεί τουλάχιστον άλλα... ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ! Κυρίες και κύριοι, ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ»! Ιαχές θριάμβου από το κοινό! Ο Πρόεδρος πήρε τη θέση του, δίπλα στην κούπα! Ακολούθησε ο Αντιπρόεδρος, Σάββας Θεοδωρίδης! ««Σε μια απονομή τίτλου δεν θα μπορούσε να λείπει ο συλλέκτης τίτλων, ο αντιπρόεδρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που έχει δοξάσει τον σύλλογο και ως τερματοφύλακας της ομάδας μας. Κυρίες και κύριοι, ο Σάββας Θεοδωρίδης», ήταν τα λόγια του Χρήστου Φερεντίνου και αμέσως μετά ήρθε στο βάθρο και Πιερ Ισά! Το μετάλλιο του Κούλη Δουρέκα, του σπουδαίου αυτού μαχητή και στρατιώτη του Θρύλου, παρέλαβαν ο γιος του Νίκος και η κόρη του Κατερίνα, ενώ ακολούθως βγήκε στο βάθρο ο «στρατηγός», Βίτορ Περέιρα. Ακολούθησαν, ένας-ένας, όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μας!

Ο Σέρβος μαχητής στο κέντρο του Θρύλου που δέθηκε άμεσα με την ομάδα και προσφέρει σε κάθε μέτρο του γηπέδου

ΛΟΥΚΑ ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ

Η πληθωρική του παρουσία στο κέντρο του γηπέδου τον έχει κάνει υπερπολύτιμο στην ομάδα, δυνατός και εγκεφαλικός

ΝΤΕΛΒΙΝ ΕΝΤΙΝΓΚΑ

Η συμβολή του στην ερυθρόλευκη άμυνα είναι μεγάλη, η σοβαρότητα και η απλότητά του απαραίτητες

ΑΛΜΠΕΡΤΟ ΜΠΟΤΙΑ

Ένας από τους πιο ποιοτικούς παίκτες των γηπέδων συνδυάζει την τέχνη με τη μαχητικότητα, οι αγώνες του με τον ΘΡΥΛΟ στο Champions League του έδωσαν ξανά φανέλα βασικού στους Οράνιε

ΑΦΕΛΑΪ

Δεν υπάρχει τρόπος να μπει ένα γκολ που να μην έχει δοκιμάσει ο μεγαλύτερος γκολτζής των ελληνικών γηπέδων. Υποδεχτείτε τον «πιστολέρο»

ΚΩΣΤΑΣ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ

Ο αρχοντικός και δυναμικός τρόπος που αγωνίζεται έχει κερδίσει το κοινό ενώ ο Μπουφόν θυμάται ακόμα τον κεραυνό του

ΠΑΪΤΙΜ ΚΑΣΑΜΙ

Πολυεργαλείο στην επίθεση, ματώνει για να κάνει ότι ζητήσει ο προπονητής και προσφέρει πολύτιμα γκολ

ΦΡΑΝΚΟ ΧΑΡΑ

Ένα από τα μεγάλα ταλέντα της Ακαδημίας του Ολυμπιακού που θα λάμψει τα επόμενα χρόνια. Παίζει σε όλες τις θέσεις του κέντρου

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΆΤΣΙ

Επιθετικός με πολλά χαρίσματα και ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ψυχή, και αυτός αποτέλεσμα της δουλειάς της Ακαδημίας μας

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΣ

Η μεγάλη αποκάλυψη της χρονιάς, τέχνη, ταχύτητα, δύναμη, το απόλυτο μπακ, λάμπει ήδη στον ποδοσφαιρικό ουρανό της Ευρώπης, ο διεθνής με την ομάδα της Νορβηγίας

ΟΜΑΡ ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ

Τέχνη, δύναμη και φαρμακερά σουτ από έναν πολυσύνθετο χαφ που έχει όλο το μέλλον δικό του

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ

Ένα καλοκουρδισμένο γρανάζι της μηχανής της άμυνας του Θρύλου. Τα δίνει όλα για την ερυθρόλευκη

ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

Το μέλλον στα γκολπόστ του ανήκει. Ένα τεράστιο ταλέντο που με την καθημερινή του δουλειά θέλει να πάρει τη φανέλα με το Nο«1»

ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ

Αμυντικός που ξεχώρισε για τη δύναμη και το πάθος του. Φέτος μας χάρισε και ένα γκολ που έδωσε ιδιαίτερη χαρά ΤΑΣΟΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ

Λίγοι τον ήξεραν όταν ήρθε στην Ελλάδα αλλά αρκούσε ένα παιχνίδι για να καταλάβουν την απαράμιλλη ποιότητά του που τον έχει κάνει θέμα συζήτησης σε όλη την Ευρώπη. Από τους κορυφαίους της χρονιάς.

ΑΡΤΟΥΡ ΜΑΖΟΥΑΚΟΥ

Στους αγώνες του Champions League Νέων οι αντίπαλοι ρωτούσαν αν θα παίξει ο Βέργος για να βάλουν... πούλμαν μπροστά από το τέρμα αφού αλλιώς δεν σταματιέται!

ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΓΟΣ

Το μεγάλο ταλέντο της άμυνας από τη Μυτιλήνη. Είναι έτοιμος να πάρει τις ευκαιρίες του στην ερυθρόλευκη άμυνα. Ένα χρυσό παιδί της Ακαδημίας μας.

ΠΡΑΞΙΤΕΛΗΣ ΒΟΥΡΟΣ

Το μοναδικό κλασσικό δεκάρι στην Ελλάδα, παίρνει μαθήματα κλάσης δίπλα στον Τσόρι και είναι ήδη έτοιμος να πάρει το φορτίο του μαέστρου στην ομάδα.

ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ

Ατέλειωτη δουλειά και ταλέντο για έναν σπουδαίο νέο τερματοφύλακα που περιμένει να υπερασπιστεί την εστία του Θρύλου.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΧΟΥΤΕΣΙΩΤΗΣ

Δύναμη, ταχύτητα, πάθος. Τα μαθήματα στην Ακαδημία τον έχουν κάνει να κερδίζει την εμπιστοσύνη των προπονητών της πρώτης ομάδας.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΑΛΙΑΚΑΣ

Απευθείας από την παρέα του Ζλάταν στον Πειραιά, ο Σουηδός που με τις ντρίμπλες και την ταχύτητά του γίνεται πονοκέφαλος για τους αντίπαλους αμυντικούς.

ΤΖΙΜΙ ΝΤΟΥΡΜΑΖ

Από τους πλέον αγαπητούς παίκτες και με μεγάλη προσφορά, ο ποδοσφαιριστής που δίνει πάντα το 100% των δυνάμεών του στο γήπεδο.

ΛΕΑΝΤΡΟ ΣΑΛΙΝΟ

Χρυσά γάντια, μεγάλη καρδιά, ένας από τους παλαιότερους και πιο πολύτιμους για την ομάδα μας. Μαχητής και συλλέκτης τίτλων!

ΜΠΑΛΑΖ ΜΕΓΙΕΡΙ

Έχει ήδη δείξει πτυχές από το μεγάλο ταλέντο του αλλά και τη ροπή του στο γκολ. Δύναμη, ταχύτητα, δυνατά σουτ...

ΧΟΡΧΕ ΜΠΕΝΙΤΕΣ

Αμυντικός με κύριο χαρακτηριστικό το ψηλό παιχνίδι και τη δύναμη.

ΦΕΛΙΠΕ ΣΑΝΤΑΝΑ

Ένα ακόμα ταλέντο της Ακαδημίας μας που δε σταματάει να παράγει ταλέντα που θα γεμίσουν την ομάδα τα επόμενα χρόνια!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΙΜΊΚΑΣ

Πολυσύνθετος χαφ, γύρισε μετά από μια περιπέτεια τραυματισμού και θέλει να πάρει τις ευκαιρίες του στο χώρο του κέντρου

ΙΜΠΡΑΉΜ

Ο ηγέτης της Ερυθρόλευκης άμυνας είναι Έλληνας. Με τεχνική κεντρικού χαφ, δύναμη, αποφασιστικότητα.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΒΑΣ

Ένας ακόμα μικρός με σπουδαία προοπτική. Με μεγάλη προσφορά στην ομάδα Κ20 και ατέλειωτη δουλειά.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΤΟΥΣΙΑΔΗΣ

Ένα ακόμα μέλος της ομάδας... Ράντου που φιλοδοξούν να γίνουν Ρομπέρτο! Ένα σπουδαίο ταλέντο

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΡΕΖΟΣ

Με μεγάλη προσφορά, ιδιαίτερα στο δεύτερο μισό της σεζόν, διεμβολιστής και με αρκετά κρίσιμα γκολ.

ΜΑΤΙΕ ΝΤΟΣΕΒΙ

Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που αγωνίστηκαν στην Ελλάδα. Μια τεράστια προσωπικότητα που μπορεί να έφυγε μετά το τέλος του πρώτου μισού της σεζόν αλλά παραμένει στην οικογένεια του Θρύλου και είναι αγαπητός όσο λίγοι. Ας υποδεχτούμε έναν σπουδαίο άνθρωπο, έναν σπουδαίο πρωταθλητή, των γηπέδων και της ζωής, που λαμβάνει απόψε το τελευταίο αθλητικό του μετάλλιο

ΕΡΙΚ ΑΜΠΙΝΤΑΛ

Αμέσως μετά, ανέβηκαν στο βάθρο οι βοηθοί προπονητή, ΦΙΛΙΠΕ ΑΛΜΕΙΔΑ, ΛΟΥΙΣ ΝΤΑ ΣΙΛΒΑ, ΠΕΔΡΟ ΡΙΜΠΕΙΡΟ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΟΥΡΙΚΗΣ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΜΠΩΚΟΣ, ΑΛΕΚΟΣ ΡΑΝΤΟΣ. Μαζί τους και το υπόλοιπο staff, ιατρικό τιμ, φυσικοθεραπευτές, μασέρ, φροντιστές, αναλυτές, η επίσημη διερμηνέας του κ. Περέιρα, Μαρίνα Τσαλή, άνθρωποι οι οποίοι καθημερινά μοχθούν για να είναι ο Ολυμπιακός μας πρώτος! Ο Κριστιάν Καρεμπέ δεν θα μπορούσε να λείπει! Όλοι πήραν μετάλλιο και περίμεναν, πλέον, τους αρχηγούς!

Ο ένας μετά τον άλλο, οι τέσσερις αρχηγοί του Θρύλου, άκουσαν τον Χρήστο Φερεντίνο να τους καλεί!

«Σίγουρα, ο ποδοσφαιριστής που συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Ο ηγέτης της ομάδας μας, ένας μαέστρος από άλλη εποχή που ομορφαίνει τις Κυριακές. Κυρίες και κύριοι, ας σηκωθούμε όρθιοι για να υποδεχτούμε τον μεγάλο ΤΣΟΡΙΙΙΙΙΙΙΙ ΝΤΟΜΙΝΓΚΕΖ»

 ΑΛΕΧΑΝΤΡΟ «ΤΣΟΡΙ» ΝΤΟΜΙΝΓΚΕΖ

«Λατρεύεται στο Λιμάνι για την προσφορά του. Ορισμός του αρχηγού, του μαχητή, πρότυπο για κάθε τερματοφύλακα και αθλητή. Ο Ρομπέρτο είναι πλέον μέλος της Ερυθρόλευκης Οικογένειας και φανατικός ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»!

ΡΟΜΠΕΡΤΟ

«Το βιβλίο με την καριέρα του στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ θα έχει σίγουρα τίτλο ο ΚΑΛΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΝΤΑΒΙΝΤ. Λίγοι ποδοσφαιριστές συνδυάζουν την προσφορά με τη νοοτροπία του Ισπανού που εκτός από καλά ελληνικά, μιλάει και τη γλώσσα των τίτλων».

ΝΤΑΒΙΝΤ ΦΟΥΣΤΕΡ

«Ο ορισμός του μαχητή. Δεν υπάρχει σημείο του γηπέδου που να μην πατάει την ώρα του αγώνα, πάντα στην πρώτη γραμμή για να υπερασπιστεί την Ερυθρόλευκη και τους συμπαίκτες του. Μετά από μια άτυχη στιγμή, δουλεύει ατέλειωτες ώρες για να γυρίσει το συντομότερο στο γήπεδο και θα το καταφέρει. Γιατί όπως είπαμε, είναι πρώτα μαχητής και μετά ποδοσφαιριστής. Κυρίες και κύριοι ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ»!!!

Ο κάπτεν Γιάννης Μανιάτης πήρε το μικρόφωνο και τόνισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε αυτό το πρωτάθλημα το οποίο όπως ξέρετε το αφιερώσαμε στον Μίκη Θεοδωράκη. Όμως δεν έχουμε τελειώσει ακόμη. Έχουμε να κατακτήσουμε και το Κύπελλο και να κάνουμε το νταμπλ. Και θα το κάνουμε! Για εσένα Πρόεδρε», είπε απευθυνόμενος στον Βαγγέλη Μαρινάκη. «Για εσένα που μας στηρίζεις που είσαι πάντα εκεί και που ονειρεύεσαι έναν ακόμη μεγαλύτερο Ολυμπιακό, για εμάς όλους και για τον υπέροχο κόσμο μας!»

Η ώρα της στέψης ήρθε! Ο Πρόεδρος πήρε την κούπα από τα χέρια του κ. Μποροβήλου, ανέβηκε στο βάθρο και οι σημαιοφόροι ετοιμάστηκαν. Υπό τους ήχους του ‘we are the champions’ όπως κάθε χρόνο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μαζί με τους 4 αρχηγούς και όλη την ομάδα, ύψωσαν την κούπα στον ένδοξο και τιμημένο Πειραϊκό ουρανό! Το πλήθος ξέσπασε σε χειροκροτήματα! Η Θύρα 7 τραγουδούσε για το μεγαλείο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ!

Αμέσως μετά, τα… καθιερωμένα. Η κορνίζα του θριάμβου, με τους παίκτες να γίνονται ένα κουβάρι και να πανηγυρίζουν και ο… γύρος του θριάμβου! Χειροκροτήματα, ιαχές θριάμβου, τραγούδια και συνθήματα, όλα έγιναν ένα! Βεγγαλικά φώτισαν τον ουρανό του φωταγωγημένου Πειραιά και χιλιάδες κονφετί έδωσαν «ερυθρόλευκο» χρώμα! Ακόμη μία χρονιά «βάφτηκε» στα χρώματα του θριάμβου. Στα χρώματα της επιτυχίας. Στα χρώματα της νίκης! Στα χρώματα της πρωτιάς! Κόκκινο και λευκό, αιώνια στην κορυφή! Πάμε τώρα για το Κύπελλο και από εκεί και πέρα… Άντε και του χρόνου 43!
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Παιχνίδια MS-DOS online και στο Twitter
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Παιχνίδια MS-DOS online και στο Twitter
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ