2015-05-05 11:58:08
Φωτογραφία για «Ψυχροί» οι γονείς της 4χρονης Άννυ – Αποδοκιμάστηκαν από τον κόσμο - Δείτε φωτο
Κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας, με χειροπέδες και φορώντας αλεξίσφαιρα γιλέκα, μεταφέρθηκαν στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων οι γονείς της 4χρονης Άννυ Μπορίσοβα, οι οποίοι συνελήφθησαν μετά τις σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία της κόρης τους.

Όπως έγινε γνωστό την μικρή Άννυ δολοφόνησε ο πατέρας της, με τις λεπτομέρειες να σοκάρουν τους πάντες. Κατά την προσαγωγή τους στα δικαστήρια αποδοκιμάστηκαν έντονα από τον κόσμο που βρισκόταν εκεί για άλλες υποθέσεις.

Μάλιστα, κάποιοι κινήθηκαν προς το μέρος τους με απειλητικές διαθέσεις, προσπαθώντας να λιντσάρουν το 27χρονο, ενώ ακούστηκαν εκφράσεις από το συγκεντρωμένο πλήθος, όπως «κτήνος, κάθαρμα, γομάρι», καθώς και «πώς το έκανες αυτό, αλήτη».

Τόσο ο πατέρας, όσο και η μητέρα της Άννυ ήταν ανέκφραστοι κατά την μεταφορά τους, ενώ δεν είπαν λέξη στους δημοσιογράφους που τους βομβάρδισαν με ερωτήσεις.

Περιμένοντας έξω από το γραφείο του εισαγγελέα κάθισαν ο ένας δίπλα στον άλλον χωρίς ωστόσο να ανταλλάξουν ούτε ένα βλέμμα.

Ο 27χρονος ήταν ιδιαίτερα νευρικός και είχε διαρκώς σκυμμένο το κεφάλι του, ενώ η μητέρα της Άννυ κοίταζε με απλανές βλέμμα τους υπαλλήλους της εισαγγελίας και πολίτες που βρίσκονται στα δικαστήρια για υποθέσεις τους, οι οποίοι συνωστίζονταν για να τους δουν.

Πηγή: ant1
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ