2015-05-05 21:14:23
Φωτογραφία για ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΤΕΦΟΥΡ...
Καμία πρόταση από Ολυμπιακό δεν έχει ο ατζέντης του Ντεφούρ, που τονίζει στο "gazzetta.gr" ότι μετά το τέλος της σεζόν θα μιλήσει για το μέλλον του.

Ο Πολ Στεφανί είναι ο άνθρωπος που χρόνια τώρα εμπιστεύεται... τυφλά ο Ντεφούρ. Ο εκπρόσωπος του άσου της Άντερλεχτ μίλησε για τις πληροφορίες του βελγικού Τύπου που θέλουν τον Ολυμπιακό να ασχολείται μαζί του, όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα.

«Προσωπικά δεν γνωρίζω κάτι για τον Ολυμπιακό. Δεν είχε κανείς καμία απευθείας επαφή μαζί μου και είναι δεδομένο πως δεν έχουμε στα χέρια μας πρόταση. Ακούω και διαβάζω διάφορα και για τον Ολυμπιακό και για άλλες ομάδες, όμως δεν υπάρχει καμία επίσημη κρούση από καμία ομάδα αυτήν την στιγμή», υπογράμμισε αρχικά ο εκπρόσωπος του Στίβεν Ντεφούρ.

Αναφορικά με το μέλλον του ο Στεφανί τόνισε πως «εμείς υπογράψαμε νέο συμβόλαιο με την Άντερλεχτ, κάτι το οποίο θέλαμε. Προς το παρόν ο Στίβεν είναι πλήρως αφοσιωμένος και επικεντρωμένος στο πρωτάθλημα. Τον ενδιαφέρει μόνο η Άντερλεχτ και το πρωτάθλημα. Μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα θα κάνουμε μία κουβέντα με την ομάδα. Θα μιλήσω πριν και με τον Στίβεν για το τι θα θέλει και ανάλογα με τις προσφορές που θα έχουμε στα χέρια μας. Ο Στίβεν είναι ένας παίκτης με αξία και ικανότητες. Δεν μπορώ να αποκλείσω κάτι αυτήν την στιγμή ούτε όμως και να προλάβω τις εξελίξεις και να προδικάσω το οτιδήποτε».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ