2015-05-06 20:42:22
Φωτογραφία για ΝΤΟΣΕΒΙ : ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ!
Στην ιστοσελίδα της Γαλλίας «footmercato.net», μίλησε ο Ματιέ Ντοσεβί, ο οποίος αναφέρθηκε στη φετινή του πορεία στον Ολυμπιακό και τον πρώτο τίτλο που κατέκτησε στην καριέρα του.

Τονίζοντας όμως παράλληλα, πως θέλει να πάρει και το Κύπελλο, αφού ήρθε στην Ελλάδα για τίτλους:

«Αυτός είναι ο πρώτος τίτλος της καριέρας μου και είναι πάντα ωραίο όταν πετυχαίνεις κάτι. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που έφυγα από τη Γαλλία, για να ζήσω κάτι διαφορετικό απ’ ότι στη Γαλλία και δεν μετανιώνω σε καμία περίπτωση για την επιλογή μου».

Όσον αφορά για το επίπεδο του πρωταθλήματος στην Ελλάδα, σχολίασε: «Ας πούμε ότι υπήρχαν 3-4 ομάδες ανταγωνιστικές, αλλά οι υπόλοιπες ήταν λιγότερο ανταγωνιστικές. Αλλά υπάρχουν αρκετοί καλοί ποδοσφαιριστές στο πρωτάθλημα. Το χάσμα μεταξύ του Ολυμπιακού και των υπολοίπων ομάδων είναι εμφανές. Είμαστε λίγο-πολύ οι κυρίαρχοι στα παιχνίδια».

Και για τον τελικό Κυπέλλου απέναντι στην Ξάνθη στις 23 Μαΐου στο ΟΑΚΑ, δήλωσε: «Τώρα έχουμε τον τελικό του Κυπέλλου. Όπως είπα και πριν ήρθα στην Ελλάδα για να κερδίσω τίτλους και αν πάρουμε το νταμπλ θα είναι μία καλή σεζόν για την ομάδα και τους οπαδούς!».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ