2015-05-07 00:15:07
Φωτογραφία για Κι όμως συνέβη! Δικαστήριο αποφασίζει να πάρει το μωρό από την βιολογική του μητέρα και να το δώσει σε...
Κι όμως αποφάσισε να αφαιρέσει την κηδεμονία από την μητέρα του και αποφάσισε να την παραχωρήσει αλλού. Όλα συνέβησαν, βάσει απόφασης για το καλό του 15 μηνών μωρού.

Η κόρη της "S", όπως έχει γίνει γνωστή, θα μπορεί να δέχεται επισκέψεις και να είναι σε επαφή με την μητέρα της, όμως δεν θα μπορεί να φύγει από την Αγγλία μαζί της. Το δικαστήριο λοιπόν, αποφάσισε να δώσει την πλήρη κηδεμονία στον gay πατέρα της, με τον σύντροφό του!

Σύμφωνα με το δικαστήριο  ο βιολογικός πατέρας, είχε δωρίσει το σπέρμα στην γυναίκα, με την οποία ήταν επί χρόνια, για να την βοηθήσει να ξεκινήσει οικογένεια. Ο νόμος έκρινε πως η μητέρα, έτρεφε αυταπάτες για την φύση της συμφωνίας με το gay ζευγάρι. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ και σας μεταφέρει το athensmagazine.gr, η εγκυμοσύνη επετεύχθη για να κάνει οικογένεια το gay ζευγάρι, την ώρα, που η μητέρα νόμιζε το αντίθετο!

Ο δικαστής Russell ανέφερε σχετικά: "Δυστυχώς, πρόκειται για ένα ακόμη παράδειγμα, όπου οι «συμφωνίες» ανάμεσα σε παρένθετους και την οικογένεια, που επιθυμεί το παιδί, πάνε άσχημα προκαλώντας μεγάλα τραύματα στους βιολογικούς γονείς και τους συντρόφους τους". Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ