2015-05-09 22:48:06
Φωτογραφία για ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ : ΔΕΝ ΥΠΟΤΙΜΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έμεινε ικανοποιημένος από την σοβαρότητα με την οποία αντιμετώπισαν οι παίκτες του τον Πανελευσινιακό.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην κανονική περίοδο της Α1 Μπάσκετ και πλέον ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι παίκτες του ασχολούνται μόνο με το Final 4.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με την ομάδα της Ελευσίνας ανέφερε, «Κλείσαμε τις υποχρεώσεις μας στην κανονική περίοδο με ένα καλό παιχνίδι και παίζοντας όπως θέλουμε. Ηταν σημαντικό να δείξουμε την σοβαρότητά μας μέσα στο γήπεδο. Σεβόμαστε κάθε ομάδα. Σεβόμαστε την ιστορία της Ελευσίνας, του κόουτς, των συνεργατών και των αθλητών του. Για αυτό παίξαμε σοβαρά. Δείξαμε πως είμαστε σοβαροί και δεν υποτιμάμε κανέναν. Αυτό ήταν φανερό σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Θέλουμε να προετοιμαστούμε και για το Final 4 και αυτό το παιχνίδι ήταν μια ευκαιρία για να έχουμε ρυθμό. Ενα κομμάτι του rotation είχε στόχο να μπορέσουμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε κάποιους παίκτες, οι οποίοι είχαν ξεκουραστεί την προηγούμενη αγωνιστική. Ξεκουράσαμε τον Λοτζέσκι, ώστε να είμαστε ετοιμοπόλεμοι και από την Κυριακή (10/5) ξεκινάμε την προετοιμασία μας για το Final 4».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ