2015-05-10 21:53:27
Φωτογραφία για ΑΠΟΘΕΩΣΗ: ΟΛΟΙ ήξεραν τα τελικά σκορ των σημερινών αγώνων της Superleague, πριν καν γίνουν!
Και... ξαφνικά ο μάντης Τειρεσίας ζει και βασιλεύει ίγες ώρες πριν την τελευταία αγωνιστική της Super League, το SDNA καταγράφει τις αποδόσεις που κυκλοφορούν στα ματς-φωτιά και διαπιστώνει «περίεργες» τιμές αλλά και απουσία αγώνων για στοιχηματισμό!

Για ακόμη μία φορά η... καθαρότητα της ελληνικής Super League είναι... φως φανάρι! Τελευταία αγωνιστική σήμερα με αρκετές ομάδες στην ουρά να «καίγονται» για την αποφυγή του υποβιβασμού και μια ματιά στις αποδόσεις θα σας κουφάνει! Οι μπουκ έχουν πάρει χαμπάρι πως αναμένεται να εξελιχθούν τα πράγματα και βγήκαν με «διαβασμένες» αποδόσεις, οι οποίες καταδεικνύουν ότι στο ελληνικό ποδόσφαιρο κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ. Μάλιστα αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ορισμένα παιχνίδια σε εταιρίες δεν είναι διαθέσιμα καν για στοιχηματισμό ενώ κάποια εταιρεία δεν συμπεριλαμβάνει καθόλου την τελευταία αγωνιστική της Super League για ποντάρισμα!


Στο Εργοτέλης - Λεβαδειακός οι φιλοξενούμενοι θέλουν μόνο το τρίποντο κόντρα στην κρητική ομάδα που έχει ήδη υποβιβαστεί. Μπορεί οι δύο αντίπαλοι να βρίσκονται στη 16 και 15η θέση αντίστοιχα, ωστόσο οι απόδοση στο διπλό του Λεβαδειακού κυμαίνεται από 1,25 ως 1,36!

Ανάλογου μεγέθους αποδόσεις συναντά κανείς και στο Πανθρακικός – Skoda Ξάνθη. Θρακιώτικο ντέρμπι με τους γηπεδούχους να ζητάνε μόνο τους τρεις βαθμούς με τις αποδόσεις του άσου να βγάζουν μάτι! Η νίκη του Πανθρακικού προσφέρεται από 1,18 ως 1,25 με την ομάδα της Κομοτηνής να φιγουράρει μόλις πάνω από τη διακεκαυμένη ζώνη και την Ξάνθη να βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα!

Εκπληκτικά συμπεράσματα αποκομίζει κανείς αν ρίξει μια ματιά στο Πανιώνιος – ΠΑΟΚ, όπου λαμβάνοντας υπόψη τον βαθμολογικό πίνακα ο δεύτερος της βαθμολογίας ΠΑΟΚ υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να ήταν το φαβορί κόντρα σε έναν Πανιώνιο που αναζητεί τη νίκη για να μην μπλέξει άσχημα. Κι όμως, η επικράτηση της ομάδας της Νέας Σμύρνης, σε έξι εταιρίες που «τσεκάραμε», κυμαίνεται μεταξύ 1,60 και 1,75 σε τρεις από αυτές, ενώ στις άλλες τρεις δεν προσφέρεται καν για στοιχηματισμό! Τα διπλά του ΠΑΟΚ μάλιστα παίζονται σε τιμές από 5,25 μέχρι 6,50!

Στο Καλλονή - Ατρόμητος το Χ ταιριάζει... γάντι στους γηπεδούχους καθώς με τον βαθμό σώζονται και αυτό αντανακλάται στις αποδόσεις που προσφέρεται το σημείο της ισοπαλίας. Τρεις εταιρίες το δίνουν για στοιχηματισμό σε τιμές από 1,75 μέχρι 1,85!

Η ισοπαλία είναι ένα αποτέλεσμα που κάνει και στον Πλατανιά για την αποφυγή του υποβιβασμού με τους Κρητικούς να υποδέχονται τον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Αν το παιχνίδι γινόταν μέσα στη σεζόν το διπλό των «ερυθρολεύκων» θα ήταν από τα μεγαλύτερα στάνταρ. Τώρα όμως εντύπωση προκαλούν οι τιμές από 2,15 ως 2,30 που κυκλοφορούν τη στιγμή που η ισοπαλία φαντάζει ως το επικρατέστερο σημείο ξεκινώντας από 2,10 και φτάνοντας ως το 2,39!

Τα συμπεράσματα δικά σας...
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ