2015-05-11 22:14:24
Φωτογραφία για ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ ΓΙΑ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ο Μίλος Τεόντοσιτς στάθηκε στην παρουσία του Βασίλη Σπανούλη, αλλά... χωρίς να υποτιμήσει τους υπόλοιπους παίκτες του Ολυμπιακού.

Ο πρώην παίκτης των ερυθρόλευκων και νυν της ΤΣΣΚΑ με δηλώσεις σε ρωσική ιστοσελίδα μίλησε για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό καθώς επίσης και με τις παλαιότερες αναμετρήσεις των δύο ομάδων στα Final 4.

Ο Σέρβος γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανέφερε στην ιστοσελίδα «rsport.ru»:

«Ο Δημήτρης Ιτούδης είναι ένας πολύ καλός ψυχολόγος. Ξέρει αρκετά τον Ολυμπιακό και μας προετοιμάζει πολύ καλά. Θα γίνει ένας δυνατός αγώνας, ειδικά στο ψυχολογικό κομμάτι, αλλά σε αυτό δεν νομίζω πως θα έχουμε πρόβλημα. Προσπαθώ να μη σκέφτομαι το παρελθόν. Θα δούμε τι θα γίνει φέτος. Δεν σκεφτόμαστε τα προηγούμενα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, καθώς μερικοί παίκτες δεν ήταν τότε στην ομάδα».

Στην συνέχεια σε ερώτηση για τον Βασίλη Σπανούλη, απάντησε: «Χωρίς αμφιβολία, ο Σπανούλης είναι ο βασικός τους παίκτης, καθώς πολλά ξεκινούν από εκείνον. Είναι ο δημιουργός τους και γενικά πολύ σημαντικός, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να ξεχάσουμε τους υπόλοιπους.

Ο Πρίντεζης παίζει επίσης πολύ καλά. Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ σοβαρή ομάδα, καθώς οι περισσότεροι παίζουν μαζί για τρία με τέσσερα χρόνια. Ξέρουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους και γι’ αυτό θα πρέπει να επικεντρωθούμε μόνο σε αυτό το παιχνίδι».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ