2015-05-12 10:30:21
Φωτογραφία για ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ : ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΑΙ 2ο ΣΕΡΙ FINAL 4! *BINTEO*
Λίγες μέρες πριν τη μεγάλη μάχη του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ, ο Βασίλης Σπανούλης ανοίγει την καρδιά του στο gTV, εξηγεί πως ανέκτησε το ρυθμό του στα πλέϊ-οφ με την Μπαρτσελόνα και αποκαλύπτει το... μεγάλο του λάθος!

Στο 4ο φάϊναλ-φορ της καριέρας του, έχει την ευκαιρία να πετύχει κάτι σχεδόν ακατόρθωτο! Να οδηγήσει την ομάδα στο 4ο ευρωπαϊκό τρόπαιο, να κατακτήσει την 4η Ευρωλίγκα της καριέρας του και να αναδειχθεί για 4η φορά MVP. Πριν από λίγο καιρό, όταν οριστικοποιήθηκε η διασταύρωση του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα και μάλιστα με μειονέκτημα έδρας, έμοιαζε απίθανο, από τη στιγμή που – στο πρώτο παιχνίδι αυτής της σειράς – ο Βασίλης Σπανούλης, επανεμφανίστηκε μετά από απουσία ενός μηνός (λόγω τραυματισμού πάνω από το γόνατο).

Οι ερυθρόλευκοι, όμως, νίκησαν τρία συνεχόμενα ματς με τον 32χρονο Λαρισινό άσο να κάνει την διαφορά και να ανεβάζει το παιχνίδι της ομάδας του σε άλλη διάσταση, έγιναν η μόνη ομάδα που θα ταξιδέψει στην Μαδρίτη χωρίς πλεονέκτημα έδρας και πλέον με τον “Kill Bill” και τα υπόλοιπα παιδιά να βγάζουν μία τεράστια επιθυμία μέσα στο παρκέ, όλα μοιάζουν πιθανά.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο gTV, ο αρχηγός του Ολυμπιακού κάνει λόγο για πληγωμένο εγωϊσμό από τον περυσινό αποκλεισμό από τη Ρεάλ και δηλώνει ότι στη Μαδρίτη... «θα κάνουμε αυτό που δείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε στα προηγούμενα φάϊναλ-φορ: να παλέψουμε δηλαδή μέχρι το τέλος, για το καλύτερο!»

Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ