2015-05-13 15:14:21
Φωτογραφία για ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ : ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΦΟΒΟ...
Ρούκι (και) ο Δημήτρης Αγραβάνης σε Final 4 Ευρωλίγκας αλλά όπως φαίνεται από τα λεγόμενά του, μια χαρά... συνειδητοποιημένος είναι ο 21χρονος φόργουορντ του Ολυμπιακού.

Έχει μπολιαστεί για τα καλά στο πνεύμα και τη νοοτροπία των ερυθρόλευκων και συμβαδίζει απόλυτα με την όλη «σκέψη» που κυριαρχεί στο μυαλό των παικτών του Θρύλου λίγες ώρες πριν το τζάμπολ τους στην «Barclaycard Arena» της Μαδρίτης απέναντι στην ΤΣΣΚΑ.

Ποιά είναι αυτή η σκέψη; «Πάμε να βγάλουμε το παιχνίδι μας».

Μπείτε στο κλίμα λοιπόν της ομάδας μέσα από τα λεγόμενα του Δημήτρη Αγραβάνη στο "gavros.gr", λίγο πριν το μεγάλο ραντεβού στη Μαδρίτη Δημήτρη, κατ’ αρχάς πώς είναι το κλίμα στην ομάδα λίγες μέρες πριν το τζάμπολ στο Final 4;

Σίγουρα το κλίμα είναι πολύ καλό, όλοι οι παίκτες έχουμε έρθει ακόμα πιο κοντά απ’ ότι ήμασταν στην αρχή της σεζόν.

Συναισθήματα; Είσαι νευρικός, νιώθεις απελευθερωμένος; Έχει ξεκινήσει ο κόουτς την διαδικασία αποφόρτισης;


Σίγουρα η νευρικότητα και το άγχος έχουν φύγει μετά και τη νίκη με τον Παναθηναϊκό, περισσότερο υπάρχει ενθουσιασμός και ανυπομονησία για να πάμε στο Final 4, παρ’ όλα αυτά ο κόουτς προσπαθεί να μάς κρατήσει – και το καταφέρνει φυσικά – προσγειωμένους, να δουλέψουμε όσο το δυνατόν καλύτερα μέχρι το τζάμπολ για να είμαστε απόλυτα έτοιμοι γι αυτό το μεγάλο ραντεβού του Ολυμπιακού.

Είσαι από τους ρούκι σε Final 4. Σου έχουν δώσει κάποια ειδική συμβουλή οι πιο έμπειροι συμπαίκτες σου; Όπως ο Σπανούλης, ο Πρίντεζης;

Οι συμβουλές δόθηκαν κυρίως πριν περάσουμε στο Final 4 και το γεγονός ότι δεν ξέρεις πότε θα ξαναπάς σε ένα Final 4 πρέπει να τα δώσεις όλα τώρα. Τώρα είναι η ευκαιρία σου και αυτό θα κάνουμε όλοι οι παίκτες γιατί όπως είπε και ο κόουτς, είναι μεγάλο πράγμα να πηγαίνεις σε ένα Final 4. Δεν ξέρεις πότε θα ξαναπάς. Πρέπει να την εκμεταλλευτούμε στο έπακρον αυτή την ευκαιρία που μάς παρουσιάστηκε.

Τί πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός απέναντι στους Ρώσους; Με ποιο «μότο» θα πάτε στη Μαδρίτη;

Σίγουρα να κάνουμε όλα αυτά που εφαρμόζουμε όλη τη σεζόν πιστά. Να παίξουμε δηλαδή σωστή άμυνα και να είμαστε αποφασιστικοί στην επίθεση, αν τα κάνουμε αυτά, ξέρουμε το αποτέλεσμα ποιο θα είναι… Θα κερδίσουμε. Αν όμως δεν κάνουμε ακριβώς αυτά που πρέπει και θέλουμε τότε ίσως να μην πάνε καλά τα πράγματα.

Για τα κλειδιά στο ματς με την ΤΣΣΚΑ; Μπορούμε να μιλήσουμε για κάτι από τη στιγμή που την γνωρίζετε, συναντηθήκατε στο Top 16 δύο φορές…

Τα κλειδιά στο ματς με την ΤΣΣΚΑ- όταν μια ομάδα έχει τόσα ψηλά κορμιά στο ρόστερ της- είναι φυσικά τα ριμπάουντ, άμα καταφέρουμε να ελέγξουμε τα ριμπάουντ θα έχουμε μεγάλο πλεονέκτημα. Από κει και πέρα, παίκτες κλειδιά για την ΤΣΣΚΑ είναι πιστεύω ότι Κιριλένκο και ο Τεόντοσιτς, το πώς θα τους αντιμετωπίσουμε και γι αυτούς το πώς θα αντιμετωπίσουν τον Βασίλη (Σπανούλη) και τον Γιώργο (Πρίντεζη).

Συζητάτε καθόλου μεταξύ σας όλα αυτά που βγαίνουν από το στρατόπεδο της ΤΣΣΚΑ; Ότι θέλουν εκδίκηση, τη ρεβάνς…

Δεν ξέρω αν αυτό ισχύει και έχουν πεισμώσει. Σίγουρα έχουν έξτρα κίνητρο. Εγώ πιστεύω ότι ίσως και μέσα τους να έχουν κάποιο φόβο για το γεγονός ότι δυο φορές που έχουν βρεθεί απέναντι στον Ολυμπιακό σε Final 4 έχουν ηττηθεί και σίγουρα στο πίσω μέρος του μυαλού τους θα υπάρχει ακόμα ένας μικρός φόβος, πιστεύω και σε αυτό το ματς.

Τί μήνυμα θες να στείλεις στον κόσμο του Ολυμπιακού για την προσπάθειά σας στη Μαδρίτη;

Θα πάμε στη Μαδρίτη έχοντας κάποιο αριθμό όχι τόσο μεγάλο από τους οπαδούς μας και αυτό που θα κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε σκληρά, να τα δώσουμε όλα και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ