2015-05-13 15:24:08
Φωτογραφία για Ξανάρχεται στην Πάτρα η κωμωδία «Δεν Ακούω, Δεν Βλέπω, Δεν Μιλάω» - Τιμές εισιτηρίων
Ξανάρχεται στην Πάτρα μετά από περίπου 2 μήνες, η ευφυής και ξεκαριστική θεατρική παράσταση του θεάτρου Αθηνά της πρωτεύουσας «Δεν Ακούω, Δεν Βλέπω, Δεν Μιλάω».

Ένας τυφλός. Ένας κουφός. Ένας μουγκός. Είναι φίλοι, ζουν μαζί κι αντιμετωπίζουν από κοινού τις αντιξοότητες που δημιουρ- γεί η καθημερινότητα και οι ειδικές τους δυνατότητες.

Η επιτυχημένη και πρωτότυπη θεατρική παράσταση «Δεν Ακούω.. Δεν Βλέπω.. Δεν Μιλάω..» επιστρέφει στην Πάτρα την Κυριακή 17 και την Δευτέρα 18 Μαΐου 2015 στις 19.00 & 21.30 στο θέατρο Πάνθεον (Λεωφόρος Γούναρη 34, Πάτρα τηλ. 2610 325778).

Σ’ αυτή την μικρή Βαβέλ, σ’ αυτήν την εντελώς ασυνήθιστη συνύπαρξη, ο κάθε ήρωας έχει αναπτύξει τον δικό του κώδικα για να επικοινωνεί με τους άλλους. Και τα καταφέρνουν τόσο… όσο Κάποια στιγμή μπαίνει στην ζωή τους μια κοπέλα γεμάτη δύναμη και αισιοδοξία, ένας άγγελος της αγάπης.


Και όλα αλλάζουν ξανά!!! Το «Δεν ακούω, δε βλέπω, δε μιλάω» εμπνευσμένο από έναν παλιό Ινδικό μύθο για την υπομονή και την μακροθυμία απέναντι στις δυσκολίες της ζωής, είναι μια πολύ ιδιαίτερη, ξεκαρδιστική κωμωδία.

Ταυτόχρονα, όμως, είναι ένα έργο για τη συντροφικότητα, την αγάπη, την εκτίμηση, τη φιλία, τον καθημερινό αγώνα και την αισιόδοξη προσέγγιση της ζωής, σε μια εποχή που οι μαύρες σκέψεις πληθαίνουν.

Συντελεστές

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί:

Σπύρος Πούλης, Κώστας Αποστολάκης, ο Σπύρος Σπαντίδας και η Σοφία Μανωλάκου.

Κείμενο - ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ

Σκηνοθεσία - ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Επιμέλεια κειμένου - ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΝΤΑΣ

Θεατρικές επιχειρήσεις - ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΡΟΣΟΥΛΗ

Τιμές εισιτηρίων 20€, 16€ 12€.

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ