2015-05-13 16:28:19
Φωτογραφία για Στις 24 Ιανουαρίου η επιστροφή των X-Files
H Fox ανακοίνωσε την ημερομηνία που τα X-Files θα επιστρέψουν στους δέκτες μας. Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο, η πρεμιέρα του νέου μίνι-κύκλου της θρυλικής σειράς θα γίνει την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016, ενώ το δεύτερο επεισόδιο θα μεταδοθεί την αμέσως επόμενη μέρα, στις 25/1. Τα υπόλοιπα τέσσερα επεισόδια από τα έξι του συνόλου θα προβληθούν τις προσεχείς Δευτέρες.

14 χρόνια μετά το τελευταίο επεισόδιο της σειράς που μεταδόθηκε το 2002 και 8 χρόνια μετά το σίκουελ της κινημαοτγραφικής της μεταφοράς, X-Files: I Want to Believe (2016), οι πράκτορες Μόλντερ και Σκάλι είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στην ενεργό δράση για να διαλευκάνουν νέες ανεξιχνίαστες υποθέσεις. Με τον Κρις Κάρτερ και πάλι στο τιμόνι της παραγωγής και τους Ντέιβιντ Ντουκόβνι και Τζίλιαν Άντερσον να επιστρέφουν στους σημαντικότερους ρόλους της καριέρας τους, η ανυπομονησία για τους φαν έχει αυξηθεί κατακόρυφα.

Η παραγωγή του νέου κύκλου θα ξεκινήσει το καλοκαίρι. "Το σκέφτομαι σαν διάλειμμα που κράτησε 13 χρόνια" έχει δηλώσει ο Κάρτερ. "Το καλό είναι ότι ο κόσμος έχει γίνει πολύ πιο περίεργος, είναι η τέλεια στιγμή για να αφηγηθούμε αυτές τις έξι νέες ιστορίες".

Πηγή: lifo
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ