2015-05-14 13:13:05
Φωτογραφία για 22χρονος γόνος πλούσιας οικογένειας εκβίαζε ανήλικα κορίτσια με ροζ βίντεο
22χρονος γόνος πλούσιας οικογένειας των βορείων προαστίων η οποία ασχολείται με εισαγωγές-εξαγωγές ρούχων, συνελήφθη μέσα στο πολυτελές σπίτι τους στην Κηφισιά. Ο νεαρός κατηγορείται από την Αστυνομία ότι εκβίαζε ανήλικα κορίτσια με ροζ βίντεο που ο ίδιος είχε κατασκευάσει, ώστε να ικανοποιούν τις ανώμαλες ορέξεις του.

Ο νεαρός, είτε αλίευε ο ίδιος φωτογραφίες ανήλικων κοριτσιών -ηλικίας 13 έως 15 ετών- είτε γινόταν διαδικτυακός φίλος πρώτα μαζί τους. Εχοντας σπουδάσει μοντάζ φωτογραφίας-video χρησιμοποιούσε τις τεχνικές του γνώσεις για να μοντάρει video παιδικής πορνογραφίας, τοποθετώντας τα πρόσωπά τους στις ταινίες πορνό.

Στη συνέχεια επικοινωνούσε μαζί τους και τα εκβίαζε ότι θα διαρρεύσει τα συγκεκριμένα video καθιστώντας τα υποχείριά του.

Εβαζε τα ανήλικα κορίτσια να προβαίνουν διαδικτυακά, σε ακατανόμαστες πράξεις με ερωτικά παιχνίδια, ή και να ξυρίζουν απόκρυφα σημεία του κορμιού τους. Διαστροφές που άλλαζαν από μέρα σε μέρα και τις οποίες κατέγραφε.


Για ένα κορίτσι 13 χρόνων, είχε καταγράψει 14 βίντεο, σκηνοθετώντας ερωτική ταινία μιας ώρας.

Μία από αυτές τις επικοινωνίες εντοπίστηκε από τον πατέρα του κοριτσιού ο οποίος άμεσα ειδοποίησε τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Μετά την ψηφιακή έρευνα εντοπίστηκαν τα ηλεκτρονική ίχνη του δράστη και χθες το βράδυ συνελήφθη στο πολυτελές σπίτι του στην Κηφισιά.

Σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του.

Η έρευνα των αρμόδιων αξιωματικών συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστώσουν αν έχει συμβεί το ίδιο και σε άλλα ανήλικα κορίτσια, ερευνώντας τις επικοινωνίες του στο Facebook και στις 2.500 επαφές του, εκατοντάδες από τις οποίες είναι ανήλικα κορίτσια.

Ερευνούν επίσης αν υπάρχει θέμα διακίνησης ή εμπορίας αυτού του υλικού σε ιστοσελίδες του εξωτερικού.

Πηγή: thetoc
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ