2015-05-14 13:24:06
Φωτογραφία για Είμαι εδώ για να αποκαλύψω ... την άλλη πλευρά του Αθλητισμού!
Στο "σκαμνί" κάθεται ένας 60χρονος, σήμερα καθηγητής που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου.

Ο προπονητής στίβου από την Ιεράπετρα που δικάζεται εξ αναβολής κατηγορείται ότι πριν από περίπου 15 χρόνια ανέπτυξε ερωτική σχέση με 13χρονη αθλήτριά του, με τη σχέση να συνεχίζεται για περίπου 4 χρόνια.

Όταν η υπόθεση αποκαλύφθηκε και ο καθηγητής πέρασε από το Πειθαρχικό Συμβούλιο, η κοπέλα έσπευσε να τον υποστηρίξει ξεκαθαρίζοντας πως ό,τι έγινε, έγινε με τη συναίνεσή της.

Δεν υπήρξαν κυρώσεις για τον καθηγητή, ενώ εκδόθηκε απαλλακτικό βούλευμα για τις κατηγορίες σε σχέση με την ηλικία 14-17 ετών, ωστόσο η κατηγορία για το 13ο και 14ο έτος ισχύει και βαρύνει τον εκπαιδευτικό.

Στη δίκη, σήμερα, κατέθεσε η βασική μάρτυρας, η κοπέλα, η οποία σήμερα έχει προχωρήσει τη ζωή της και έχει κάνει τη δική της οικογένεια.

Η κοπέλα περιέγραψε τον πρώην προπονητή της ως ένα πολύ σκληρό άνθρωπο, ο οποίος είχε βάλει μέσα στην ομάδα το πνεύμα του ανταγωνισμού. Ο άνδρας είχε επιλέξει εκείνη μαζί με άλλα 15 άτομα, τα οποία προπονούσε, ως προπονητής στίβου, ενώ παράλληλα επιδίωκε και τη σκληραγώγησή του, ίσως σε ακραίο βαθμό, επαναλαμβάνοντάς τους ως μότο το "Ο θάνατός σου, η ζωή μου"!


Ο προπονητής, σύμφωνα με όσα κατέθεσε η κοπέλα, επαναλάμβανε ότι στο γκρουπ του δεν έχουν θέση οι λιγόψυχοι, ενώ παρενέβαινε και στην προσωπική ζωή τους, απαγορεύοντάς τους να κάνουν πράγματα που τους άρεσαν. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της κοπέλας, η οποία με τη συγκατάθεση των γονιών της είχε βάλει σκουλαρίκι στη μύτη, κάτι το οποίο δεν ενέκρινε ο προπονητής.

"Θέλω να σας αποκαλύψω ένα άλλο κομμάτι του αθλητισμού που δε φαίνεται. Δεν ήρθα εδώ για μένα, αλλά για όλα τα παιδιά, που πρέπει να μάθουν και να προστατευθούν" - είπε η κοπέλα ενώπιον του Δικαστηρίου...
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ