2015-05-14 19:55:23
Φωτογραφία για Η απάντηση της Καινούργιου στην Συνατσάκη: Αν έχω ήθος και πόσο κυρία είμαι το ξέρω εγώ
Νέα κόντρα στην σόουμπιζ μεταξύ της Κατερίνας Καινούργιου και της Μαίρης Συνατσάκη. Όλα ξεκίνησαν χθες όταν όταν μέσα από την εκπομπή "Όλα Παίζουν", η Κατερίνα σχολίασε τα πρόσφατα δημοσιεύματα που θέλουν την παρουσιάστρια του Αντ1 να έχει νέο φίλο Η παρουσιάστρια, με αφορμή τις φωτογραφίες της Μαίρης που κυκλοφόρησαν σε εβδομαδιαία περιοδικά με έναν φίλο της, να διασκεδάζειι σε νυχτερινό κέντρο σχολίασε την προσωπική ζωή της  αφήνοντας σαφή υπονοούμενα πως η Συνατσάκη ίσως να θέλει και λίγο αυτή τη δημοσιότητα, ότι της αρέσει να ακούγεται το όνομα της και να γίνεται ντόρος ,ενώ παραδέχτηκε ότι δεν την αφορά τη κάνει στην προσωπική της ζωή, αλλά έπαιξε το θέμα επειδή δεν είχε κάτι καλύτερο, δεν υπήρχαν  θέματα.

Το θέμα δεν άφησε ασχολίαστο το "Πρωινό" ενώ την απάντησή της έδωσε και η Μαίρη Συνατσάκη,η οποία έκανε λόγο για εμπάθεια.

Η Κατερίνα Καινούργιου συνεχίζει δίνοντας σήμερα την δική της απάντηση σε όλα όσα είπαν στην εκπομπή "Το πρωινό".

"...Να σας πω ότι επειδή εμείς κάνουμε μια σχολιαστική εκπομπή που τελειώνει και μετά πάμε στα σπίτια μας, ειλικρινά δεν ήθελα να στεναχωρήσω κανέναν, αν στεναχώρησα πραγματικά λυπάμαι γιατί στεναχωρήθηκα κι εγώ. Για το αν έχω ήθος και πόσο κυρία είμαι το ξέρω πολύ καλά εγώ και το αποδεικνύω κιόλας. Οπότε ας μείνει εδώ, ας τελειώσει για να μην έχουμε διάφορα. Να είμαστε καλά, αγάπη πάνω από όλα και δεν έχω προσωπικά με κανέναν".
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ