2015-05-14 19:59:14
Φωτογραφία για Σοφία Βογιατζάκη: Έτσι έφυγε από τις Γυναίκες
Για την ξαφνική αποχώρηση της από την εκπομπή «Γυναίκες» μαζί με την Έλενα Παπαβασιλείου μίλησε η Σοφία Βογιατζάκη.

Η ηθοποιός εξήγησε τι ακριβώς συνέβη και έληξε η συνεργασία της με το κανάλι Έψιλον, πριν την ώρα της:

«Υπήρχε μια συζήτηση δεν ξέρω πόσο ξαφνικό φάνηκε στους έξω. Eγώ αντιλήφθηκα ότι κάτι έχει συμβεί διότι ήμουν συνέχεια διάβασμα, στο σπίτι που πρέπει να φροντίσω ηλικιωμένους ανθρώπους, τη θεία και τη μαμά μου, και πρόβες όλη την ημέρα. Ξαφνικά βλέπω την Δευτέρα στο κινητό μου ένα εκατομμύριο κλήσεις. Και λέω κάτι έχει γίνει, αλλά δεν ήξερα τι».

Μάλιστα περιγράφει και το παρασκήνιο, λέγοντας πως τουλάχιστον εκείνη συζητούσε με το κανάλι εδώ και καιρό για το μέλλον της:

«Σε εσάς φάνηκε ξαφνικό αλλά για μένα δεν ήταν. Yπήρχε μια συνεννόηση με το κανάλι. Το πρώτο πράγμα που έκλεισα το καλοκαίρι ήταν αυτή η εκπομπή στο Έψιλον η οποία έλεγε ότι μέχρι τέλος Ιουλίου θα είμαστε εκεί
. Που σημαίνει ότι εγώ δεν μπορούσα να κάνω θεατρική περιοδεία το καλοκαίρι. Μου κάθισε πρόσφατα λοιπόν μια καινούργια θεατρική πρόταση και μου είπαν ότι οι παραστάσεις θα γίνονται στην Αθήνα, αλλά θα γίνουν και κάποιες πιάτσες εκτός από το καλοκαίρι με το που τελείωνα τις υποχρεώσεις μου με το κανάλι. Όμως μετά από το θέατρο μου είπαν ότι θα βάλουμε και κάποιες πιάτσες νωρίτερα. Συζητάω λοιπόν με το κανάλι και τους λέω παιδιά έχω αυτό και επειδή εκ των πραγμάτων δεν τα προλαβαίνω όλα και η βασική μου δουλειά είναι ηθοποιός. Μου είπαν ωραία κάντο και βλέπουμε. Στην πορεία όταν τέθηκε τα ζήτημα να φεύγω και εκτός Αθηνών, προφανώς το κανάλι είχε στο μυαλό του μια μείωση budget και μια αλλαγή concept και βόλεψε και τις δυο πλευρές. Ήταν κοινή συναινέσει με χαρά. Το κανάλι με ενημέρωσε ότι αποφάσισαν να μας κόψουν» είπε και πρόσθεσε:

«Εγώ είχα κάνει ήδη την συζήτηση με το κανάλι και τα πράγματα ήταν λυμένα. Με την Έλενα Παπαβασιλείου δεν ξέρω τι έγινε! Απ΄ότι ξέρω η Έλενα συζητάει και με το Έψιλον και με άλλα κανάλια».

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στο ξεκατίνιασμα Καμπούρη-Παπαβασιλείου, ξεκαθάρισε:

«Αυτό που έγινε ανάμεσα τους δεν ήταν σοβαρό ούτως ή άλλως. Όλοι έχουμε ζήσει στιγμές έντασης ειδικά όσο μεγαλώνει η οικειότητα μεταξύ των ανθρώπων. Οι σχέσεις μας με τα κορίτσια είναι πολύ καλές, πέραν του γεγονότος που συνέβη εκείνη τη φορά. Όταν έχεις μια καθημερινότητα και μια οικειότητα που αυξάνεται ολοένα με την τριβή, μπορεί να συμβεί κάτι και εμένα να με ενοχλήσει αυτό για παράδειγμα, αλλά επειδή εγώ δεν θέλω να πω ότι με ενοχλεί αυτό επειδή είναι εντελώς δικό μου προσωπικό, να ξεσπάσω πάνω σου. Το οποίο αυτό αμέσως δημιουργεί μια ίντριγκα η οποία δεν υπάρχει κατά την γνώμη μου», ενώ έκανε και την αυτοκριτική της λέγοντας:

«Δεν ήταν το αναμενόμενο σε νούμερα, ούτε για εμάς ούτε για το κανάλι».
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ