2015-05-15 14:44:22
Φωτογραφία για ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ Elite Group ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΠΕΡΕΪΡΑ (VIDEO & PHOTO)
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μαζί με το επιτελείο του προπόνησε επιλεγμένους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας.

Την ευκαιρία να προπονηθούν υπό τις οδηγίες του τεχνικού της πρώτης ομάδας κ. Περέιρα και του επιτελείου του είχαν το απόγευμα της Πέμπτης επίλεκτοι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας μας. Ο κ. Περέιρα καθημερινά δουλεύει στις προπονήσεις με αρκετούς παίκτες της U-20 και τώρα είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει και άλλους επίλεκτους ποδοσφαιριστές μικρότερης ηλικίας.

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν ποδοσφαιριστές των Αγωνιστικών τμημάτων U16, U17 και U20 της Ακαδημίας μας. Φυσικά οι προπονήσεις αυτές θα συνεχιστούν και θα διεξάγονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα αφού είναι μέρος του σχεδιασμού της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη βελτίωση, ανάπτυξη και σταδιακή ένταξη παικτών της Ακαδημίας μας στην Α’ Ομάδα.

Οι παίκτες της Ακαδημίας μας μέσα από αυτή την διαδικασία μαθαίνουν τον τρόπο δουλειάς της πρώτης ομάδας και ταυτόχρονα ο κ. Περέιρα έχει εικόνα και για κάθε ποδοσφαιριστή και αποφασίζει για την περαιτέρω αξιοποίηση του. Τις προπονήσεις αυτές τις παρακολουθούν και οι προπονητές της Ακαδημίας οι οποίοι μπορεί να αποκομίσουν ακόμα περισσότερες γνώσεις και να αφομοιώσουν καλύτερα την αγωνιστική φιλοσοφία της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού.


Στην προπόνηση συμμετείχαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας μας: Βάρκας, Τσιλίκης, Κουγιός, Καμπετσής, Κωστανάσιος, Τζουμάκης, Χαντζάρας, Ξενιτίδης, Κηπουρός, Ανδρούτσος, Πέτσης, Μεγαρίτης, Κολτσίδας, Δερμιτζάκης, Χελάς, Μανωλάκης, Γιανναράκης, Θυμιανός, Παπαδογιωργάκης, Αγγελόπουλος, Αμπάρα, Τόλι, Τσιμπούκας, Σκαφίδας, Γαβαλάς, Κατσιμήτρος.

Για να δείτε το photostory πατήστε ΕΔΩ

To video από την προπόνηση του Εlite Group:
olympiacos-blog
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ