2015-05-16 00:18:05
Φωτογραφία για ΦΟΒΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΑΠΟ... ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ!
Τα συγχαρητήρια του στον Ολυμπιακό για την επικράτησή του επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον ημιτελικό του Final-4 έδωσε ο Δημήτρης Μαυροειδής, ο οποίος χαρακτήρισε νικητή τον Βασίλη Σπανούλη.

Νοοτροπία νικητή έχει ο ήρωας του Ολυμπιακού στη νίκη του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον ημιτελικό της Ευρωλίγκας στη Μαδρίτη, Βασίλης Σπανούλης, όπως είπε ο Δημήτρης Μαυροειδής σε συνέντευξή του στον "ΣΠΟΡ FM 94,6".

Ο πρώην σέντερ των ερυθρόλευκων απέδωσε τα εύσημα στον Ολυμπιακό για τη μεγάλη του επιτυχία και στάθηκε στο γεγονός πως οι πρώην συμπαίκτες του κατάφεραν να επικρατήσουν στη μάχη των ριμπάουντ και να παίξουν εξαιρετική άμυνα.

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Έχει τρομερό μέταλλο σαν ομάδα και ιδιαίτερα ο αρχηγός της, είναι παράδειγμα προς μίμηση. Πάντα πιστεύεις πως ο Ολυμπιακός στο τέλος θα κερδίσει. Οι παίκτες του έπαιξαν τρομερή άμυνα και έλεγξαν τα ριμπάουντ παρότι είχαν μεγαλύτερα κορμιά, ήταν πολύ δύσκολο αυτό που κατάφεραν. Ο Σπανούλης δεν έπαιξε καλά στην αρχή, αλλά στο τέλος έδειξε την αξία του και οδήγησε τον Ολυμπιακό στη νίκη. Έχει το ένστικτο του νικητή, ξέρει πότε πρέπει να σουτάρει πότε να πασάρει και πότε να κρατήσει την μπάλα. Είναι νικητής», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ