2015-05-16 20:05:25
Φωτογραφία για Πάτρα: 35χρονος άρπαζε κινητά, πορτοφόλια και τσάντες από τα δωμάτια ασθενών στο νοσοκομείο του Ρίου
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 35χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών. Προχθές το βράδυ, ο δράστης μετέβηκε στο Νοσοκομείο του Ρίου και αφαίρεσε από 69χρονο ασθενή το κινητό του τηλέφωνο. Κατά τη πράξη του έγινε αντιληπτός και συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών που έφτασαν άμεσα στο νοσοκομείο.

Στην κατοχή του συλληφθέντα οι Αστυνομικοί βρήκαν δύο κινητά τηλέφωνα, το ένα εκ των οποίων είχε αφαιρεθεί λίγη ώρα νωρίτερα, από τον 69χρονο ασθενή, διάφορα προσωπικά αντικείμενα, καθώς και το χρηματικό ποσό των 130 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών προέκυψε ότι, ο δράστης, είχε αφαιρέσει το ίδιο βράδυ από 66χρονο ασθενή, ένα ακόμα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του, καθώς και το χρηματικό ποσό των 110 ευρώ από 36χρονη συνοδό άλλου ασθενή.


Ως προς τον τρόπο δράσης του, το τελευταίο εξάμηνο, ο 35χρονος, εισερχόταν στα δωμάτια ή στους διαδρόμους του Νοσοκομείου, εκμεταλλευόμενος την αδυναμία των ασθενών ή την έλλειψη προσοχής των συνοδών τους και αφαιρούσε κυρίως πορτοφόλια, τσάντες και κινητά τηλέφωνα διαπράττοντας ακόμα επτά κλοπές.

Όλα τα κλοπιμαία που βρέθηκαν στην κατοχή του αναγνωρίστηκαν από τους παθόντες και αφού κατασχέθηκαν αποδόθηκαν σε αυτούς.

Από τον έλεγχο των στοιχείων του 35χρονου προέκυψε ότι έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για συναφείς υποθέσεις.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ