2015-05-17 16:22:12
Φωτογραφία για ΡΕΓΕΣ : Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ...
Την προετοιμασία της για τον τελικό της Ευρωλίγκας, την Κυριακή (17/5, 21:00) με τον Ολυμπιακό, ολοκλήρωσε το βράδυ του Σαββάτου (16/5) η Ρεάλ Μαδρίτης.

Στις δηλώσεις τους οι «μερένχες» μίλησαν με μεγάλο σεβασμό για τους ερυθρόλευκους όμως τόνισαν το πόσο πολύ θέλουν αυτή τη φορά την κούπα.

Ο Φελίπε Ρέγες σημείωσε στις δηλώσεις του: «Ο Σπανούλης είναι πολύ σημαντικός γι' αυτούς, αλλά δεν είναι μόνο αυτός. Έχουν πολλούς, που μπορούν να κερδίσουν το παιχνίδι. Αν σκεφτούμε μόνο τον Σπανούλη, θα 'ναι κακό για εμάς. Πρέπει να τους σταματήσουμε όλους, σίγουρα, στα τελευταία λεπτά, πρέπει να 'μαστε ιδιαιτέρως συγκεντρωμένοι και να μην επιτρέψουμε στον Σπανούλη να σκοράρει εύκολα καλάθια. Ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνο ο Σπανούλης, με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ήταν κοντά στο σκορ μέχρι τέλους χωρίς να 'χει σκοράρει. Αν έφτασαν στον τελικό, δεν είναι μόνο λόγω ενός παίκτη. Είναι πλήρης ως ομάδα, με πολλούς καλούς κι ικανούς παίκτες. Θα 'ναι δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία δυνατή, σκληρή, γεμάτη ταλαντούχους στην επίθεση παίκτες ομάδα» είπε στο περιθώριο της προπόνησης της Ρεάλ Μαδρίτης ο 35χρονος Ισπανός πάουερ φόργουορντ/σέντερ κι αρχηγός των «Μερένγκες».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ