2015-05-17 16:10:05
Φωτογραφία για Διεθνής καριέρα για την Τάμτα;
Η Τάμτα ξεκίνησε μια νέα, σημαντική συνεργασία με τον συνθέτη και παραγωγό Rami Yacoub, των One Direction, Madonna, Britney Spears και Nicky Minaj και αποκαλύπτει στο People όλες τις λεπτομέρειες.

Πως ξεκίνησε αυτή η συνεργασία;

Όταν έγινε η πρόταση από το κρατικό κανάλι για να συμμετάσχω στην eurovision ζητήσαμε τραγούδια από γνωστούς αλλά και νέους παραγωγούς από την Ελλάδα άλλα και από άλλα μέρη του κόσμου. Έτσι στραφήκαμε και στην Σουηδία που έχει αρκετούς παραγωγούς γνωστούς για τις εξαιρετικές παραγωγές και τις διεθνείς συνεργασίες τους. Το τραγούδι αυτό ήρθε δυο ημέρες μετά την καταληκτική προθεσμία και έτσι δεν μπορέσαμε να το χρησιμοποιήσιμε για αυτό τον σκοπό. Μέχρι τότε δεν μας είχαν αποκαλύψει ότι ένας από τους παραγωγούς ήταν ο Yacoub Rami που έχει γράψει για πολλούς παγκόσμιους αστέρες στης μουσικής σκηνής

Μια διεθνής καριέρα είναι στα άμεσα σχεδία σου;


Το όνειρο κάθε καλλιτέχνη είναι να φτιάχνει μουσική και αυτή να ταξιδεύει μακριά και να αγαπιέται από όσο πιο πολύ κόσμο γίνεται! Μια διεθνής καριέρα είναι κάτι που δεν είναι εύκολο να συμβεί αφού υπάρχει τεράστιος ανταγωνισμός εκεί έξω. Το τραγούδι αυτό θα κυκλοφορήσει σε Ελλάδα, Κύπρο, Τουρκία, Ισραήλ, Γεωργία Ρουμανία, Αλβανία, Βουλγαρία και συζητάμε για τις Σκανδιναβικές και άλλες κεντρικές Ευρωπαϊκές χώρες! Προσωπικά απολαμβάνω αυτή την διαδικασία και είναι ένα πρώτο βήμα προς το εξωτερικό με εξαιρετικούς συνεργάτες που δεν ξέρεις που μπορεί να οδηγήσει.

 Τι μάθημα έχεις πάρει μέσα από την συγκεκριμένη συνεργασία;

Με εντυπωσίασε η απλότητα τους και η οργάνωση τους! Είναι άνθρωποι που δεν προβάλουν καθόλου την επιτυχημένη τους πορεία, ξέρουν ακριβώς τι θέλουν από τον καλλιτέχνη για να πετύχουν το αποτέλεσμα που επιθυμούν και κοιτάνε εξονυχιστικά την κάθε λεπτομέρεια.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ