2015-05-18 00:24:06
Φωτογραφία για Φιλοξενούν παιδιά με ειδικές ανάγκες σε ένα ΑΘΛΙΟ κτίριο!
Σε απίστευτα ακατάλληλες...συνθήκες φιλοξενούνται τα τελευταία χρόνια τα παιδιά με ειδικές ανάγκες του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου, στην πόλη της Σάμου κάτι που το έχουμε καταγγείλει εδώ και πολλά χρόνια και τώρα επιβεβαιώνουν και επίσημα και οι Τεχνικές Υπηρεσίες του ΔήμουΣάμου αλλά και το Υγειονομικό!

Ποντίκια, σπασμένες οροφές, χωρίς μονώσεις, υγρασία, μούχλα, φουσκωμένα πατώματα, πεσμένοι σοβάδες είναι κάποια από τα στοιχεία που παρουσιάζουν επίσημα οι υπηρεσίες, όπου ζητούν κατ'επειγόντως όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για την διαπίστωση καταλληλότητας του κτιρίου και την αποκατάσταση των προβλημάτων!

Μάλιστα αναφέρεται πως αν δεν γίνει ΑΜΕΣΑ κάτι, θα ζητηθεί η ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου για ιδιαίτερη έκθεση παιδιών και προσωπικού σε κίνδυνο!

Είναι ιδιαίτερα μια μεγάλη ντροπή για τον τόπο μας που θέλει να είναι και υποψήφιος για Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2021 να υπάρχουν αυτές οι συνθήκες για παιδιά, πόσο δε και με ειδικές ανάγκες!
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ