2015-05-18 01:45:11
Φωτογραφία για ΣΛΟΥΚΑΣ : Η ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ, ΑΛΛΑ...
Στην προσπάθεια του Ολυμπιακού σε ολόκληρη την σεζόν μέχρι να φτάσει στον τελικό της Ευρωλίγκας αναφέρθηκε ο Κώστας Σλούκας, τονίζοντας ωστόσο πως υπάρχει πικρία για την ήττα απ’ τη Ρεάλ.

Ευχαριστημένος από την συνολική προσπάθεια του Θρύλου στη διοργάνωση εμφανίστηκε ο Κώστας Σλούκας, χαρακτηρίζοντας κατόρθωμα το γεγονός πως η ομάδα βρέθηκε στον τελικό.

Ο διεθνής γκαρντ των ερυθρόλευκων, μιλώντας μετά το τέλος του ματς, τόνισε πως το σκορ της ήττας απέναντι στη Ρεάλ δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του ίδιου και των συμπαικτών του, που δεν είχαν και την τύχη με το μέρος τους.

Αναλυτικά ο Σλούκας είπε:

«Μπήκαμε δυνατά και σωστά. Χάσαμε συγκέντρωση και τον ρυθμό μας και ήρθαν λάθη σε άμυνα και επίθεση. Στην 3η περίοδο ανακάμψαμε, αλλά βρήκε ρυθμό ο Κάρολ έβαλε κρίσιμα σουτ και κάπου εκεί έγειρε η πλάστιγγα προς τη Ρεάλ. Θέλουμε και την τύχη με τον μέρος μας σε τέτοια ματς.

Οι πόντοι που βάλαμε δείχνουν πρόβλημα, αφού βγάλαμε ελεύθερα σουτ. Δεν ακολουθήσαμε πλήρως το αρχικό πλάνο μας.

Η διαφορά δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα, αλλά μένει η πικρία για την προσπάθεια. Η χρονιά είναι απίστευτη, είναι κατόρθωμα που είμαστε φιναλίστ» .
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ