2015-05-18 15:55:13
Φωτογραφία για ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!
Άξια χαρακτήρισε τη νίκη της Ρεάλ επί του Ολυμπιακού ο Βασίλης Σπανούλης, τονίζοντας ότι έμεινε από δυνάμεις η ομάδα του και πως έγινε υπέρβαση με Μπαρτσελόνα.

«Πρέπει αν είμαστε πνευματικά δυνατοί» τόνισε ο αρχηγός και... έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια.

Υπερήφανος για την πορεία του Ολυμπιακού, παρά την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της Ευρωλίγκας δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης και χαρακτήρισε άξια τη νίκη των Ισπανών. Ο αρχηγός των ερυθρόλευκων σχολίασε ότι έγινε η υπέρβαση στα play offs κόντρα στην Μπαρτσελόνα, αλλά και στον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Επίσης, έκανε λόγο για έλλειψη ενέργειας, μιλώντας στην κάμερα της ΝΕΡΙΤ.

«Πρέπει να ζεις και την απέναντι πλευρά. Το είπα και χθες που νικήσαμε. Είμαι υπερήφανος. Κάναμε υπέρβαση με Μπαρτσελόνα και ΤΣΣΚΑ. Είχαμε έλλειψη ενέργειας. Αυτό φάνηκε στα σουτ που χάσαμε και στα ριμπάουντ που χάσαμε και στις βολές. Κάναμε λάθη τη στιγμή που ξέφυγε η Ρεάλ στο σκορ. Το άξιζε. Πρέπει να συνεχίσουμε. Έχουμε τα play offs τώρα. Τα σουτ που βάλαμε σε άλλα Final-4 στο τέλος, τα έβαλε αυτήν τη φορά η Ρεάλ στο τέλος και μας έκοψε την ψυχολογία», ανέφερε και πρόσθεσε:


«Όταν χάνεις τελικό πάντα υπάρχει στενοχώρια. Όταν μαθαίνεις να χάνεις, είσαι νικητής κάποια στιγμή. Πρέπει να είμαστε πνευματικά δυνατοί από εδώ και πέρα».

Οι υποχρεώσεις του Ολυμπιακού δεν ολοκληρώθηκαν και για τη συνέχεια ο 32χρονος γκαρντ τόνισε: «Πιστεύω να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πρωτάθλημα και με τον κόσμο μαζί μας να πάρουμε το πρωτάθλημα. Για το πλεονέκτημα παίζαμε στο πρωτάθλημα, διότι βοηθάει το να παίζεις στο σπίτι σου, όπως συνέβη με τη Ρεάλ. Όταν παίζεις στο σπίτι σου, παίζεις στο σπίτι σου, είναι αλλιώς. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο πάρα πολύ που ήρθε εδώ, δίνοντας χρήματα σε πολύ δύσκολο οικονομικά καιρό».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ