2015-05-18 15:48:06
Φωτογραφία για Δεν μπορεί να μπει στη ρύθμιση...για ένα κλεμμένο παπάκι!
Μια απίστευτη περιπέτεια βιώνει εδώ και μερικές μέρες, ένας συμπολίτης μας που προσπάθησε να ενταχθεί στον ευεργετικό νόμο των 100 δόσεων για τα χρέη του, αλλά που τον "πετάει" έξω το σύστημα, για ένα δίκυκλο που εδώ και καιρό του έχουν κλέψει!

Ο 50χρονος  Γιώργος Ροκάκης προσπάθησε να ενταχθεί στο νόμο για τις 100 δόσεις των οφειλών του και πριν από μερικές μέρες επισκέφτηκε τη ΔΟΥ Ηρακλείου. Εκεί έκπληκτος πληροφορήθηκε πως εκτός από τα ποσά που όφειλε στο δημόσιο υπήρχε κι ένα ποσό περίπου περίπου 1500 ευρώ από τέλη κυκλοφορίας εννέα χρόνων, για ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο που είχε στην κατοχή του.

Όμως το μηχανάκι του το είχαν κλέψει άγνωστοι πριν από 9 χρόνια και μάλιστα άμεσα είχε δηλώσει την κλοπή στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου. Μάλιστα για του λόγου του αληθές προσκόμισε και το σχετικό έγγραφο στην Εφορία, όπου φαίνεται( και στο χαρτί που έχουμε στην κατοχή μας) πως πράγματι από τις 7 Οκτωβρίου του 2006 είχε δηλωθεί η κλοπή. Τι κι αν παρουσίασε το χαρτί της Αστυνομίας.


Τι κι αν ο ιδιοκτήτης του έχει ξεχάσει και το χρώμα του δικύκλου που είχε στην κατοχή του, ο υπάλληλος της Εφορίας ήταν ανένδοτος! Πέρνα από το ταμείο του είπε χαραχτηριστικά, αφήνοντας τον άφωνο όταν του είπε, όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε στο cretalive," και που ξέρω εγώ αν το κρύβεις στην αποθήκη σου"! Ο 50χρονος σηκώνει τα χέρια ψηλά και απευθύνει έκκληση μέσα από το cretalive στον προϊστάμενο της ΔΟΥ Ηρακλείου, να βρει το δίκοι του και να μη χάσει την προθεσμία ένταξης στον ευεργετικό νόμο, από τη στενοκεφαλιά κάποιου και την τρέλλα της γραφειοκρατίας που είναι ανίκητη! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ