2015-05-19 16:28:17
Φωτογραφία για Ανδραβίδα: Αλλαγή ηγεσίας στη διοίκηση του ΚΕΑΤ και στην 117 ΠΜ
Σε ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας η παράδοση – παραλαβή της διοίκησης στο Κέντρο Αεροπορικής Τακτικής και στην 117 Πτέρυγα Μάχης, στην αεροπορική βάση της Ανδραβίδας, παρουσία του Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτεράρχου Χρήστου Χριστοδούλου, του προσωπικού και τοπικών φορέων.

Στο ΚΕΑΤ ο απερχόμενος διοικητής Ταξίαρχος Ιπτάμενος Θεόδωρος Λύγκρης , παρέδωσε την σκυτάλη στον μέχρι πρότινος υποδιοικητή του Σμήναρχο Ιπτάμενο Δημήτρη Παναγιωτόπουλο.

Και οι δύο στον χαιρετισμό τους αναφέρθηκαν στο μεγάλο στόχο του ΚΕΑΤ την αναβάθμιση της άσκησης «Ηνίοχος» με τη συνεργασία και ξένων δυνάμεων.

Στην παράδοση – παραλαβή της διοίκησης στην 117 Πτέρυγα Μάχης, ο απερχόμενος Ταξίαρχος Ιπτάμενος Δημήτρης Τζουμερκιώτης άφησε τα ηνία της μονάδας στον μέχρι πρότινος υποδιοικητή Σμήναρχο Ιπτάμενο Κωνσταντίνο Δελήμπαση, όπου και οι δύο επισήμαναν το χαιρετισμό τους την σπουδαιότητα της συνεργασίας στο προσωπικό της μονάδας, ενώ αναφέρθηκαν στην ιστορικότητα και τις μεγάλες δυνατότητες που έχει η 117 Πτέρυγα Μάχης.


Στις δύο τελετές παράδοσης – παραλαβής χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Ηλείας κ. Γερμανός. Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Κουτσούκος, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Μαρίνος, οι δήμαρχοι Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, Ανδραβίδας – Κυλλήνης Ναμπίλ Μοράντ, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Υποστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Κώστας Στεφανόπουλος, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας κ.α.

Πηγή: ilialive
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ