2015-05-20 15:34:48
Φωτογραφία για Τα καυτά ...δημόσια φιλιά της Τάνιας Τρύπη με τον κατά 20 χρόνια νεότερο σύντροφό της
Στο Κολωνάκι «συνέλαβε» ο φωτογραφικός φακός την Τάνια Τρύπη να ανταλλάσσει καυτά φιλιά με τον σύντροφό της Ανδρέα Βούλγαρη.

Η αγαπημένη ηθοποιός πετάχτηκε σε µια δουλειά, ο Ανδρέας την περίµενε καρτερικά και «αποζημιώθηκε» στην επιστροφή της µε ένα πολύ θερµό φιλί, που µαρτυρά πόσο παράφορα ερωτευμένοι είναι. Αµέσως µετά η ηθοποιός ανέβηκε στη µηχανή του συντρόφου της και «χάθηκαν» µαζί στους δρόµους της πολύβουης Αθήνας, σύμφωνα με τη real news.

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2012. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στη δραματική σχολή Τράγκα όπου διδάσκει η ηθοποιός και φοιτούσε ο 25χρονος, σήμερα, Ανδρέας Βούλγαρης. Ο Ανδρέας πάντα θαύμαζε την Τάνια Τρύπη μέχρι που άρχισε να την φλερτάρει κιόλας στην καθημερινή συναναστροφή τους στη σχολή. Αρχικά, η 45χρονη, σήμερα, ηθοποιός, αντιστεκόταν καθώς είχε ρίξει όλο το βάρος στη δουλειά της και την ανατροφή των δύο κοριτσιών της. Όμως τελικά την κέρδισε η επιμονή του Ανδρέα όπως βέβαια και η γοητεία του και από τότε είναι μαζί και πολύ ευτυχισμένοι. Και μάλιστα, αν και αρχικά η Τάνια Τρύπη ήταν αρκετά διστακτική με το να γίνει γνωστός ο δεσμός της, δυο χρόνια μετά φωτογραφίζεται πλάι στον κατά είκοσι χρόνια νεότερο αγαπημένο της άνετη, απελευθερωμένη και χαμογελαστή Πηγή: iefimerida
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ