2015-05-20 16:33:31
Φωτογραφία για Πάτρα: Σήμερα το απόγευμα στο ναό Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης στην Αγυιά ο Επίσκοπος Χρύσανθος
Αυτή την Πέμπτη η Ορθόδοξη εκκλησία μας τιμά τον Άγιο Κωνσταντίνο και την Αγία Ελένη. Επίκεντρο του εορτασμού στην Πάτρα θα αποτελέσουν ο ιερός ναός στην Αρόη καθώς και ο ναός στην Αγυιά.

Στον ιερό ναό του Αγ. Κωνσταντίνου και της Αγ. Ελένης στην Αγυιά σύμφωνα με το πρόγραμμα που βγήκε, την παραμονή της εορτής την Τετάρτη 20 Μαίου 2015 στις 18.30 το απόγευμα, θα τελεστεί πανηγυρικός εσπερινός μετά αρτοκλασίας όπου θα προεξάρχει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος και βοηθός Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. Χρύσανθος. Θα ακολουθήσει ιερά λιτάνευση της εικόνας στους γύρω δρόμους.

Ανήμερα την Πέμπτη 21/5 το πρωί στην Θεία λειτουργία θα προεξάρχει ο αρχιμανδρίτης Γερβάσιος Παρακεντές και το απόγευμα μετά τις 18.00 ο Πρωτοσύγκελος της ιεράς Μητροπόλεως Πατρών και ηγούμενος της Μονής Αγίων Πάντων στο Βελιμάχι Τριταίας, αρχιμανδρίτης π. Αρτέμιος Αργυρόπουλος.

*Να σημειώσουμε πως την Τετάρτη 20 Μαίου θα εορταστεί η Απόδοση της Εορτής του Πάσχα καθώς τελειώνει για φέτος το «Χριστός Ανέστη». Σε πολλούς ναούς απόψε θα τελεστεί ιερά αγρυπνία για την Απόδοση της εορτής.

Tάκης Μαρτάτος
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ