2015-05-21 23:27:03
Φωτογραφία για ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ : ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ήταν ξεκάθαρος στη συνέντευξη Τύπου σε ερώτηση για το αν έχει... αδειάσει η ομάδα ψυχολογικά και σωματικά μετά το Final 4.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε ότι αυτές οι λέξεις δεν υπάρχουν στο λεξιλόγιο του Θρύλου!

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είπε:

«Συγχαρητήρια στον Μαρκόπουλο και τον Κόροιβο. Είναι νεοφώτιστη ομάδα και παίζει στα play off και είναι επίτευγμα αυτό. Ήμασταν συγκεντρωμένοι. Θέλαμε να κάνουμε καλό ματς με καλό ρυθμό. Ξέραμε ότι ο Κόροιβος είναι οργανωμένη ομάδα και ξέρει που να χτυπήσει.

Δουλέψαμε για αυτό το ματς και η προσήλωση μας στο πλάνο ήταν αρκετά καλή για πρώτο ματς μετά το Final 4. Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει τη διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για πιο δύσκολο ματς στην Αμαλιάδα».

Υπάρχει πνευματική κούραση και άδειασμα;

Δεν ισχύουν αυτά για το φετινό Ολυμπιακό
. Όταν θέλεις να είσαι μεγάλη ομάδα δεν μπορείς να επικαλείσαι δικαιολογίες. Έχεις βάλεις στόχους και πρέπει να συνεχίσεις να είσαι δυνατός πνευματικά. Έχουμε βάλει δυο στόχους και όποιος είναι έτοιμος να το κάνει έχει θέση σε αυτή την ομάδα. Όλοι ήταν σήμερα έτοιμοι και πνευματικά έτοιμοι για αυτό το ματς. Δεν καταλαβαίνω κούραση και πνευματικό άδειασμα, δεν υπάρχουν στο λεξιλόγιο μας αυτά.

Η κατάσταση του Σλούκα;

Πάει καλύτερα. Όπως είδα στο Final 4 δέχθηκε χτύπημα στο πόδι που του δημιούργησε κάκωση. Θα δούμε αύριο αν θα ταξιδέψει στην Αμαλιάδα.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ