2015-05-22 09:30:22
Φωτογραφία για ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΜΑΣΟΥΑΚΟΥ!
Την... πλάτη στους επίδοξους «μνηστήρες» γύρισαν ο Ολυμπιακός και ο Αρτούρ Μασουακού, με τον Γάλλο μπακ-χαφ να υπογράφει χθες το μεσημέρι το νέο του συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους.

Καθαρά τυπική ήταν η υπόθεση της επέκτασης του μέχρι πρότινος συμβολαίου του Αρτούρ Μασουακού, ο οποίος χθες το μεσημέρι βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός μαζί με τον μάνατζέρ του για να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της νέας συμφωνίας του.

Σύμφωνα με μερίδα του Τύπου, ο Γάλλος μπακ-χαφ υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του που θα έχει πλέον διάρκεια μέχρι το 2019 (αντί για το 2018) και παράλληλα αυξήθηκαν οι αποδοχές του. Οι ερυθρόλευκοι προχώρησαν σε μία γενναία αύξηση των αποδοχών του 22χρονου αμυντικού, με τα δημοσιεύματα να θέλουν να έχουν πενταπλασιαστεί σε σχέση με ό,τι προέβλεπε το προηγούμενό συμβόλαιο.

Ο Ολυμπιακός και ο Μασουακού γύρισαν την πλάτη στους επίδοξους «μνηστήρες», καθώς δεν ήταν λίγες οι ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για την απόκτηση του παίκτη μετά τις εμφανίσεις που έκανε φέτος με τους πρωταθλητές Ελλάδας στο Champions League.

Ο νεαρός αμυντικός παρουσιάζεται απόλυτα ικανοποιημένος από τη συγκεκριμένη εξέλιξη και θέλει στον τελικό του Κυπέλλου να ευχαριστήσει με την εμφάνισή του για την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του Ολυμπιακού στο πρόσωπό του.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ