2015-05-23 13:35:32
Φωτογραφία για Παρασκήνιο για γερά νεύρα: Ο Πολιτικάντης Υβριστής, ο υπόδικος Φωτογράφος και η δήθεν κωλοτούμπα του Κωνσταντέλλου
Από την πρώτη κιόλας μέρα που ανέλαβε τα ηνία στη δημαρχία της πόλης των 3Β, ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος δέχεται έναν ανελέητο και ανήθικο πόλεμο σχετικά με τον τρόπο διοίκησης, αλλά και τις λήψεις αποφάσεων που αφορούν στο μέλλον της πόλης.

Αναμενόμενο θα σκεφθεί κανείς... πόσο μάλλον όταν η σφοδρή και άκυρη τις περισσότερες φορές κριτική, προέρχεται από τους γνωστούς - αγνώστους που λειτουργούν κακόπιστα και υστερόβουλα, εξυπηρετώντας πολιτικάντικους στόχους.

Ο μέχρι τώρα απολογισμός της διοίκησης Κωνσταντέλλου δείχνει, σύμφωνα με τα έργα αλλά και τη σφυγμομέτρηση της κοινής γνώμης στα 3Β, ότι ο νέος δήμαρχος και οι συνεργάτες του έχουν ξεκινήσει το έργο τους δυναμικά, υλοποιώντας πολλές από τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις! Ο Δήμος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης αναπτύσσει ήδη μια σειρά πολύ μεγάλων παρεμβάσεων που ενισχύουν και αναπτύσσουν τα 3Β, από κάθε άποψη.

Πραγματοποιούνται σημαντικά έργα που στόχο έχουν την ανάπλαση του αστικού ιστού της πόλης και τη συνεχή βελτίωση της ήδη βεβαρημένης καθημερινότητας των δημοτών, μετατατρέποντάς την σε μια πόλη σύγχρονη, φιλική, όμορφη και πάνω απ' όλα φιλόξενη.

Η ασφάλεια των πολιτών είναι πρώτιστο μέλημα της δημοτικής αρχής, γι' αυτό και πραγματοποιούνται τακτικές και επαναλαμβανόμενες συσκέψεις μεταξύ του Δημάρχου και των συνεργατών του, με την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ και του Λιμενικού Σώματος, για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας που αυξάνεται στην περιοχή, κυρίως κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται επίσης στην παιδεία, στον αθλητισμό αλλά και στον πολιτισμό, με πετυχημένες εκδηλώσεις, κοινωνικές δράσεις και σημαντικές αθλητικές δραστηριότητες.

Όλη αυτή όμως η προσπάθεια, φαίνεται πως ενοχλεί ιδιαίτερα κάποιους ανεπάγγελτους ράθυμους πολιτικάντηδες του τόπου, οι οποίοι, προφανέστατα, αγνοούν πως η πολιτική "παράγεται" και υλοποιείται από μια ομάδα ανθρώπων που οργανώνονται και λειτουργούν συλλογικά, προκειμένου να πετύχουν, κατά τον καλύτερο τρόπο και με το μικρότερο δυνατό κόστος, τους σκοπούς που επιδιώκουν για το κοινό συμφέρον και όχι με γνώμονα την προσωπική ματαιοδοξία του καθενός.

Πιο συγκεκριμένα, νεαρός-υβριστής, κληρονόμος... στην προσπάθεια του να αναρριχηθεί και να εδραιωθεί στην πολιτική σκηνή της χώρας ή της περιοχής του (δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα), χρησιμοποιεί αθέμιτα μέσα, ακόμα και ύβρεις, για να πλήξει την πολιτική που εφαρμόζει η διοίκηση Κωνσταντέλλου, πληρώνοντας αδρά τις ορντινάντσες του - τσιράκια που υποδύονται με θράσος τους δημοσιογράφους...κι ας διακατέχονται από πλήρη άγνοια.

Τρανταχτό παράδειγμα ένα ανώνυμο, σαθρό λιβελογράφημα που διαβάσαμε πριν λίγες ημέρες σε κάποιο τοπικό μπλογκ, το οποίο φυσικά δεν επιβεβαιώθηκε ΠΟΤΕ, για τη δήθεν "κωλοτούμπα Κωνσταντέλλου", σχετικά με τα αποθεματικά του Δήμου, τα οποία όπως έγραφε ο άγνωστος-γνωστός δημοσιογραφίσκος, η δημοτική αρχή θα παραχωρούσε στην κυβέρνηση τελικά, εφαρμόζοντας την ΠΝΠ.

Μάλιστα, αναλύοντας στη συνέχεια κάποιος το προσωπικό μανιφέστο του "professore", περί δήθεν παραχώρησης των αποθεματικών στην κυβέρνηση, ανακαλύπτει εύκολα πως ο ηδυπαθής συντάκτης του βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία, εκτελώντας κατά γράμμα τις εντολές του... χορηγού του, καταστρατηγώντας κάθε έννοια της ελευθεροτυπίας.

Όπως λέει όμως και ο σοφός λαός μας, "ο Ψεύτης και ο Κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται" κι αυτό γιατί λίγες μέρες αργότερα και συγκερκιμένα στο συνέδριο της ΚΕΔΕ, ήρθε η πλήρης διάψευση των κακόβουλων και στοχευμένων άρθρων που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, καθώς το Δ.Σ αποφάσισε να υιοθετήσει την τοποθέτηση-πρόταση Κωνσταντέλλου σχετικά με την ΠΝΠ και τα αποθεματικά των ταμείων, η οποία αποτέλεσε τη θρυαλλίδα για την αλλαγή πλεύσης της πλειοψηφίας των Δημάρχων που αποδέχθηκαν την πρόταση, ανατρέποντας το κλίμα.

Μάλιστα για να καταλάβετε το μένος και την εμπάθεια που έχουν, συντάκτης και χρηματοδότης, (από που ρέει τόσο χρήμα ίσως θα πρέπει να επιληφθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΣΔΟΕ και ο οικονομικός Εισαγγελέας για να το διαπιστώσουν...) απέναντι στη διοίκηση Κωνσταντέλλου, δεν τόλμησαν να βγουν να ζητήσουν ούτε μια συγγνώμη, όχι στον Δήμαρχο και ας όφειλαν...αλλά κυρίως στους ανυποψίαστους αναγνώστες (τους οποίους παραπληροφορούν  καθημερινά) που τους κλίκαραν και διάβασαν τις παρά-φιλολογίες του συντάκτη με την... κουκούλα.

«Οι άνθρωποι έχουν το φυσικό χάρισμα να κρίνουν την αλήθεια και συνήθως την αποκαλύπτουν" έλεγε κάποτε ο Αριστοτέλης. Δυστυχώς όμως στην περίπτωση των δύο συγκεκριμένων ατόμων, θα μπορούσε κάλλιστα κάποιος να πει, πως ούτε χάρισμα υπάρχει, ούτε κρίση ούτε καν... αποκάλυψη!!

Λίγη μόνο λάσπη, παρά-φιλολογία και φυσικά ο Γκεμπελισμός στο μεγαλείο του... Αθάνατη τοπική "ενημέρωση" που κάποιοι σε παίρνουν και στα σοβαρά! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ