2015-05-24 18:24:06
Φωτογραφία για Από το Facebook στο ταμείο ανεργίας! Ένα σχόλιο έφερε την απόλυση!
H Ashley Warden "ανέβασε" στο χρονολόγιο της τη φωτογραφία 3 αστυνομικών μαζί με το σχόλιο "Ηλίθιοι μπάτσοι δεν είμαι η υπηρέτριά σας. FDP". Όπου το αρκτικόλεξο FDP, μεταφράζεται ως "Fucking Da Police". Η Warden στο προφίλ της ανέφερε πως εργάζεται ως σερβιτόρα στο μπαρ- εστιατόριο Chill's. Η εν λόγω φωτογραφία τραβήχτηκε από το πάρκινγκ του μαγαζιού. Το ποστάρισμα έγινε viral, 400 άνθρωποι το σχολίασαν, οι περισσότεροι ευμενώς, όχι όμως και ο σερίφης της Οκλαχόμα, όπως και οι υπεύθυνοι του μαγαζιού που της ανακοίνωσαν την απόλυσή της.Το μεγάλο λάθος της Ashley Warden ήταν που ανάφερε στο προφίλ της την εταιρεία όπου εργαζόταν. Όπως πολλοί εξ' υμών εκεί έξω.

Do you like him?

Μια ένορκος σε δικαστήριο στις ΗΠΑ άρχισε να δημοσιεύει "live" στοFacebook λεπτομέρειες από μια δίκη, τα συμπεράσματα και τις αμφιβολίες της. Ζήτησε μάλιστα από τους "φίλους" της να ψηφίσουν αν ο κατηγορούμενος είναι "ένοχος ή όχι". Περιττό να σας πούμε τι επακολούθησε...Αναμένουμε το επόμενό της ποστάρισμα με τις νομικές κυρώσεις που υπέστη.


Η Καναδή Nathalie Blanchard αποζημιώθηκε ύστερα από τη διάγνωση που την ήθελε να πάσχει από "σοβαρή κατάθλιψη". Φανταστείτε την [ευχάριστη] έκπληξη της ασφαλιστικής εταιρείας, όταν άρχισε να ποστάρει στο Facebook φωτογραφίες της να κάνει ηλιοθεραπεία και να χορεύει σε κλαμπ...Η Nathalie Blanchard ξαναέπαθε κατάθλιψη όταν συναντήθηκε με τους εκπροσώπους της ασφαλιστικής εταιρείας.

Ο δάσκαλος, ο Σαρδανάπαλος

Ένας καθηγητής γυμνασίου στη Νέα Υόρκη απολύθηκε εξαιτίας του φλερτ με τις μαθήτριές του στο Facebook. Είχε σχολιάσει μάλιστα μια φωτογραφία της κόρης του: "Πόσο σέξι".
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ