2015-05-24 18:20:13
Φωτογραφία για ΒΛΑΧΟΣ : ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ!
Σίγουρος πως ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα και στο Πόλο Ανδρών, εμφανίστηκε ο Θοδωρής Βλάχος, ο οποίος έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών του και στον δεύτερο ημιτελικό με τη Βουλιαγμένη.

«Στα πλέι οφ έχουμε πει ότι θέλουμε να είμαστε αποφασισμένοι, κρίνεται ο τίτλος, στην κανονική περίοδο είχαμε κι άλλα στο μυαλό μας. Νομίζω ότι η προσπάθεια των παιδιών είναι αρκετά καλή και σοβαρή. Η Βουλιαγμένη είναι η μόνη ομάδα που φέτος στην Ελλάδα μας έβαλε δύσκολα.

Προσπαθήσαμε πολύ σε όλο το παιχνίδι να είμαστε συγκεντρωμένοι για να τα καταφέρουμε, άσχετα που το αποτέλεσμα είναι με μία διαφορά 5 γκολ, όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι.

Είμαστε συνεπείς στο ραντεβού μας, θα παίξουμε και φέτος στον τελικό. Πιστεύω στην ομάδα, πιστεύω στα παιδιά και νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε.

Η άμυνά μας είναι το όπλο μας, το δείξαμε και σήμερα. Κρατήσαμε τη Βουλιαγμένη πολύ χαμηλά στο σκορ. Σήμερα δεχτήκαμε πιο πολλές αποβολές εις βάρος μας, οπότε αυτό δίνει ακόμα ένα συν στην άμυνά μας, γιατί αντέξαμε σε πίεση με παίκτη παραπάνω.

Οι δύο ομάδες φέτος έχουν διαφορά δυναμικότητας, έχουμε πιο βαθύ και ποιοτικό ρόστερ και γι’ αυτό πιστεύω ότι ήρθε αυτή η άνετη επικράτηση», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του προπονητή του Ολυμπιακού.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ