2015-05-30 13:50:18
Φωτογραφία για 2 στρατόπεδα ''φιλέτα'' της Πρέβεζας, πρώτα στην λίστα αξιοποίησης του υπ. Εθνικής Άμυνας
Σχεδιασμό για την αξιοποίηση της περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων υλοποιεί το Υπουργείο Άμυνας, με στόχο να εξασφαλισθούν έσοδα της τάξεως του 1,5 δις ευρώ. Ανάμεσα στα περιουσιακά αυτά στοιχεία εντάσσονται κενά στρατόπεδα, αγροτεμάχια, βοσκοτόπια και οικόπεδα που ανήκουν στην ιδιοκτησία των ΕΔ, και θα μπορούσαν, σύμφωνα με την ηγεσία του υπουργείου να αξιοποιηθούν κατάλληλα.

Στο σχεδιασμό αυτό εντάσσονται και 2  στρατόπεδα ''φιλέτα'' της Πρέβεζας το Στρατόπεδο Σολωμού στην είσοδο του Αμβρακικού και το Περδίκη Πυλάδη πισω από το νέο αλιευτικό καταφύγιο στον Παντοκράτορα.

Η ΛΊΣΤΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ

Στο θέμα των στρατοπέδων είχαμε αναφερθεί με σχετική ανάρτηση πριν 2 χρόνια και τίτλο '' Όταν τα ''φιλέτα'' ρημάζουν πώς να έρθει η ανάπτυξη''

Σύμφωνα με όσα έχει πει ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος μ΄ έναν πρώτο υπολογισμό που έχει κάνει το Ταμείο Εθνικής Άμυνας σε χρήμα η “στρατιωτική” περιουσία ξεπερνά τα 32 δις ευρώ! Τι “παράγει” αυτή η η τεράστια περιουσία ετησίως; Το αστείο για το μέγεθός της ποσό του 1.100.000 ευρώ!


Ο στόχος να μπαίνει στο ταμείο των ΕΔ κάθε χρόνο τουλάχιστον 1,5 δις ευρώ είναι εφικτός. Αρκεί να υπάρξει σχέδιο ,επιμονή και συνέχεια στην υλοποίησή του. Αυτή είναι η απόφαση του Συμβουλίου Άμυνας που συνεδρίασε υπό τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο και ελπίζουμε οτι θα υλοποιηθεί.

Ο Πάνος Καμμένος σε συζήτηση που είχε με δημοσιογράφους έκανε σαφές ότι τα έσοδα που θα προκύψουν θα χρησιμοποιηθούν υπέρ του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων

Όταν αναφερόμαστε σε περιουσία των ΕΔ δεν πρέπει να πηγαίνει το μυαλό μας μόνο σε ακίνητα. Οι εκτάσεις στις οποίες έχουν ιδιοκτησία οι ΕΔ είναι πολλές και με σημαντική αξία.

ΠΗΓΗ:  http://www.preveza-info.gr/node.php?id=21654#sthash.phoZqR37.dpuf
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ