2015-05-30 23:38:12
Φωτογραφία για Φλώρινα: Έδινε τα κλοπιμαία στους... γονείς και τον αδελφό του
Η έρευνα των στοιχείων που συγκέντρωσαν οι άνδρες της Ασφαλείας οδήγησε στο συμπέρασμα ότι ο νεαρός ήταν ο δράστης τουλάχιστον δυο κλοπών

Με αρπαγές τσαντών και κλοπές μέσα σε κέντρα διασκέδασης στη Φλώρινα έβγαζε… μεροκάματο ένας 18χρονος, που κρατούσε τα μετρητά και μοίραζε τα υπόλοιπα κλοπιμαία –κυρίως κινητά τηλέφωνα- στους γονείς και τον δίδυμο αδελφό του!

Η έρευνα των στοιχείων που συγκέντρωσαν οι άνδρες της Ασφαλείας οδήγησε στο συμπέρασμα ότι ο νεαρός ήταν ο δράστης τουλάχιστον δυο κλοπών. Η πρώτη είχε γίνει στις 27 Μαρτίου, όταν είχε αρπάξει την τσάντα μίας 71χρονης που είχε μέσα 50 ευρώ, ένα κινητό και διάφορα προσωπικά αντικείμενα και η δεύτερη την Δευτέρα του Πάσχα, όταν «βούτηξε» 40 ευρώ και ένα κινητό από μια 19χρονη.

Τα δυο κινητά βρέθηκαν στην κατοχή των γονιών του ηλικίας 54 και 51 χρόνων και κάποια άλλα αντικείμενα είχε ο αδελφός του. Έτσι, σε βάρος και των τριών σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, ενώ σε βάρος του 18χρονου για κλοπή και υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.


Ένας ανήλικος 17 χρόνων και ένας 20χρονος συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας στην Αμαλιάδα με εντάλματα σύλληψης που εξέδωσε ο τοπικός ανακριτής Πλημμελειοδικών, καθώς προέκυψε ότι είχαν ληστέψει έναν 81χρονο στο Τραγανό Ηλείας την περασμένη Κυριακή. Οι δράστες, οι οποίοι είχαν χτυπήσει τον ηλικιωμένο και είχαν αρπάξει το πορτοφόλι του που είχε μέσα 25 ευρώ, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ