2015-06-01 21:46:32
Φωτογραφία για ΝΤΑΝΣΤΟΝ : ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ!
Στην αναγκαιότητα ο Ολυμπιακός να επιδείξει το ίδιο πρόσωπο κόντρα στον Άρη συγκριτικά με τους δύο πρώτους ημιτελικούς του ΣΕΦ, αναφέρθηκε ο Μπράιαντ Ντάνστον.

Ο Αμερικανός σέντερ του Θρύλου στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, εστίασε στη σημασία, που έχει αποκτήσει για τους ερυθρόλευκους να επιδείξουν την ίδια αποφασιστικότητα, αλλά και συγκέντρωση συγκριτικά με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια τους στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Μπράιαντ Ντάνστον:

«Καλησπέρα σε όλες και σε όλους!

Για άλλη μια φορά έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Η σεζόν φτάνει στο τέλος της και θα πρέπει να δώσουμε τα πάντα για τον μεγάλο μας στόχο. Ξέρω ότι όλοι οι φίλαθλοι μας σκέφτονται τους τελικούς , αλλά εμείς ειλικρινά έχουμε το μυαλό μας μόνο στη σειρά με τον Άρη. Είμαστε 2-0 μπροστά στο σκορ, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα απολύτως.


Θα πρέπει και στο τρίτο παιχνίδι να είμαστε το ίδιο σοβαροί και να παίξουμε το ίδιο δυνατά όπως στα πρώτα δύο ματς. Το παιχνίδι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, κάτι που δεν αρέσει σε εμάς τους αθλητές, δεν θέλουμε να παίζουμε μπροστά σε άδεια καθίσματα, σε μια ατμόσφαιρα ψυχρή, από την άλλη, όμως, δεν μας αρέσει να συμβαίνουν και επεισόδια.

Τώρα λοιπόν έχουμε μπροστά μας έναν αξιόλογο αντίπαλο και αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να αντιμετωπίσουμε το ματς με 100% σοβαρότητα. Οι απουσίες του Βασίλη και του Μπρεντ είναι πολύ σημαντικές και θα πρέπει να παίξουμε και για αυτούς.

Ελπίζω την επόμενη φορά που θα μιλήσουμε να αναφερθούμε στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Χαιρετίσματα σε όλους!»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
3DSwitcher: Cydia tweak new v1.0-1 ($0.99)
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
3DSwitcher: Cydia tweak new v1.0-1 ($0.99)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ