2015-06-02 20:46:06
Φωτογραφία για Ηράκλειο: Άφωνοι έμειναν μικροί και μεγάλοι, όταν αντίκρισαν αυτές τις εικόνες στην παραλία... [photos]
Δύο περιστατικά που τάραξαν τους λουόμενους και προκάλεσαν αναστάτωση Όλα έμοιαζαν να κυλούν φυσιολογικά στις δύο παραλίες του Ηρακλείου, όταν ξαφνικά εκτυλίχθηκαν εικόνες που έγιναν κεντρικό θέμα στις συζητήσεις των λουόμενων.

Έκπληκτοι οι λουόμενοι είδαν το μεσημέρι της Κυριακής (31-05-2015) τη χελώνα καρέτα καρέτα, που βλέπουμε στις φωτογραφίες, να βγαίνει στην παραλία του Καρτερού. 

Η χελώνα, λένε άνθρωποι που βρίσκονταν στην ακτή, έβγαζε αφρούς από το στόμα και μέσα σε λίγα λεπτά, πριν καν έλθει το Λιμενικό που είχε κληθεί, “έσβησε”. Το μήκος της ήταν περίπου 63 εκατοστά.

Εν τω μεταξύ, λίγη ώρα αργότερα έκπληκτοι έμειναν οι λουόμενοι της παραλίας της Αγίας Πελαγίας όταν ένας άντρας ξεκίνησε να καβγαδίζει έντονα με μία κοπέλα, η οποία περιφερόταν για να προσφέρει “υπηρεσίες μασάζ”.

Η λογομαχία ξέφυγε από τα όρια και ο άντρας άρχισε να την χτυπάει. Εκείνος έφυγε και οι λουόμενοι κάλεσαν το ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε την κοπέλα και την μετέφερε στο Νοσοκομείο.

Πληροφορίες λένε ότι ο δράστης του ξυλοδαρμού, είναι Αλβανός, για λογαριασμό του οποίου “εργάζεται” ως μασέρ μια από τις κοπέλες που κάνουν μασάζ στην παραλία και επειδή οι άλλες της έπαιρναν την δουλειά, θεώρησε σωστό να λύσει το πρόβλημά του με αυτόν τρόπο.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ