2015-06-03 22:42:48
Φωτογραφία για ΕΣΚΑΣΕ Η ΒΟΜΒΑ - Σφύριξε ο Σεφερλής ,έληξε ο Ουγγαρέζος! Όλο το παρασκήνιο...
Σφύριξε ο Σεφερλής και έληξε νωρίτερα από το συμβόλαιό του τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Έπαθαν σοκ  όλοι σήμερα με την απουσία του Μπάτλερ από τον καναπέ του «Mega me μια» και έπεσαν στα τηλέφωνα να μάθουν λεπτομέρειες. Τι έγινε ρε παιδιά με τον Τάκη; Τι συνέβη; Έπεσε o τοίχος των δακρύων από την αγωνία.

Την ώρα που διαρρέουν κάποιοι πληροφορίες ότι τα στελέχη του Μega είναι δυσαρεστημένα με τη στάση του Μάρκου απέναντι στον Ουγγαρέζο, ο θιγμένος και καλά τζιμάκος δείχνει για μια ακόμη φορά τον χαρακτήρα του.

Τι εννοώ; Οι πληροφορίες θέλουν τον Δημητράκη να μην βγαίνει ξανά στο πλατό μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιό του. Η συμμετοχή του στο πρωινό θα ξεκινά και θα τελειώνει μόνο στην ενότητα που έχει αναλάβει να παράγει που δεν είναι άλλη από το «ούγκα κάτι».

Αυτή τη συνέντευξη που καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό σαρκάζοντας τους καλεσμένους του. Την ώρα που ο ίδιος δεν ανέχεται να τον σαρκάζουν.


Και πώς να το δεχτεί. Πώς να το ανεχτεί. Όταν το αγόρι νομίζει ότι είναι κάτι που δεν είναι;

Η ιστορία γράφει και δεν ξεγράφει. Ο Μάρκος έχει υπογράψει για την επόμενη χρονιά. Και είναι ο μόνος που έχει υπογράψει. Απλά Μάρκο. κάποια στιγμή σταματήστε να φέρνετε καλεσμένους που η μόνη πληροφορία που έχουν να μοιρατούν με το κοινό είναι αν η Φουρεϊρα ξύπνησε στις 10.οο για να κάνει μπάνιο στη θάλασσα γιατί ταξίδευε στις 12.00 γιατί με τόσες σημαντικές πληροφορίες νιώθω ότι παρακολουθώ CNN.

Στο θέμα μας τώρα. Ο Δημήτρης θέλει πολύ να την κοπανήσει για τον Αντ1 καθώς ο Αντώνης που τον πήγε στον Όμιλο-είναι συνεργάτης του ρυθμού 9,49- έχει βάλει στοίχημα με τον εαυτό του να πετύχει την μεταγραφή και στην τηλεόραση. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ