2015-06-03 22:49:18
Φωτογραφία για ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟΥ ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ!
Το... σίριαλ παραμονής Μιλιβόγεβιτς φτάνει στο τέλος του με την πλευρά του παίκτη να συναντιέται με τον Γιάννη Βρέντζο και τις συζητήσεις να είναι σε εξαιρετικό κλίμα.

Ο ατζέντης του Σέρβου μέσου είχε νέα επαφή με τον Γιάννη Βρέντζο για το θέμα της παραμονής του. Η συνάντηση, σύμφωνα με δημοσίευμα του "gazzetta.gr" απέφερε πολύ καλά αποτελέσματα. Η περίπτωση του Μιλιβόγεβιτς έχει μπει σε πολύ καλό δρόμο μετά και την επαφή αυτή αλλά και τις νέες συζητήσεις που έγιναν και με την Άντερλεχτ.

Όπως όλα δείχνουν ο διεθνής μέσος θα φοράει τα ερυθρόλευκα και τη νέα χρονιά. Μέσα στα επόμενα 24ωρα θα γίνει ένα ακόμα ραντεβού για να... σφραγιστεί και επίσημα το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Απ' όλους τους εμπλεκόμενους υπάρχει αυτήν την στιγμή η πίστη και η αισιοδοξία πως όλα θα κυλήσουν όπως πρέπει και ότι σύντομα θα υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις. Εξάλλου ένας εκ των βασικών στόχων των ερυθρόλευκων ήταν να κρατήσουν και για του χρόνου στο δυναμικό τους, τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Άλλωστε είναι σαφές πως πέραν του Σέρβου θα γίνουν και άλλες προσθήκες για τον χώρο της μεσαίας γραμμής.


Έτσι και αλλιώς με την επιστροφή του Βίτορ Περέιρα στην Ελλάδα ο προγραμματισμός θα αρχίσει να υλοποιείται πιο γρήγορα. Ο Ολυμπιακός φυσικά και ασχολείται και με όλες τις άλλες υποθέσεις που έχει σε εκκρεμότητα. Υποθέσεις όπως των στόπερ που θα κλείσει, των εξτρέμ που έχει στην λίστα του αλλά και βέβαια ενός μεγάλου μεταγραφικού στόχου του για την επίθεσή του, που δεν είναι άλλος από τον Κουίδο Καρίγιο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ