2015-06-04 10:22:12
Φωτογραφία για Βίκυ Σταμάτη: Ελεησόν με κύριε, δες εξευτελισμό τον έσχατο τον κύριο
Με ένα ψαλμό από την Παλαιά Διαθήκη σχολίασε η Βίκυ Σταμάτη την αγόρευση του εισαγγελέα της έδρας, ο οποίος ζήτησε να μη γίνει δεκτή η αίτηση για αναστολή εκτέλεσης της ποινής της.

«Ελεησόν με κύριε, δες εξευτελισμό τον έσχατο τον κύριο...» ανέφερε μεταξύ άλλων η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλο. Την τελική απόφαση θα λάβει πάντως το δικαστήριο στις 17 Ιουνίου εκτός απροόπτου.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους αμέσως μετά τη διακοπή της σημερινής διαδικασίας, η Βίκυ Σταμάτη δεν έκρυψε την απογοήτευσή της για την εισαγγελική πρόταση ενώ ο Άκης Τσοχατζόπουλος έκανε λόγο για πολιτική δίωξη.

Βίκυ Σταμάτη: Χειροπέδες στα χέρια όχι στο στόμα. Τίποτα άλλο, Αποφάσισαν χειροπέδες στα χέρια.

Δημοσιογράφος: Θεωρείτε ότι θα ακολουθήσει το δικαστήριο την πρόταση του εισαγγελέα; Θα σας δώσουν την ευκαιρία να πάτε στο παιδί σας;

Βίκυ Σταμάτη: Ευελπιστώ.

Άκης Τσοχατζόπουλος: Αυτή είναι η ελπίδα.

Δημοσιογράφος: Το παιδί σας, λέει ο εισαγγελέας, έχει τρεις ανθρώπους που τον υπεραγαπούν και ουσιαστικά δεν σας χρειάζεται Βίκυ Σταμάτη: Το μαγικό άγγιγμα του γονέα της μητέρας απουσιάζει. Ο τροφοδοτικός μαστός είναι η μάνα... Κλαίει ...

Άκης Τσοχατζόπουλος: Σήμερα αποκαλύφθηκε μεγαλειώδως ότι συνεχίζεται η πολιτική δίωξη, σκληρότατξη εναντίθον αθώων ανθρώπων.

Δημοσιογράφος: Γιατί το κάνουν ;

Άκης Τσοχατζόπουλος: Μην κάνουμε κουβέντα τώρα. Αυτό είναι πολιτική δίωξη. Αυτά που άκουσα σήμερα από τον εισαγγελέα βεβαιώνουν απόλυτα αυτό. Εκτελεστικό όργανο.

Δημοσιογράφος: Αντί για σας τιμωρούν την κυρία Στάματη;

Άκης Τσοχατζόπουλος: Αυτά είναι πολιτικές πράξεις... Τα είδατε τα ακούσατε; δεν ενθουσιαστήκατε; Ήταν εδώ αυτός ο άνθρωπος; Μιλούσε για εδώ για τις συνθήκες; Ή μιλούσε για άλλες καταστάσεις. Αυτά είναι μόνο μετά από εντολή.

Πηγή: Real
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΟΚ ΓΙΑ ΜΑΚΑΜΠΙ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΣΟΚ ΓΙΑ ΜΑΚΑΜΠΙ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ