2015-06-05 05:40:07
Φωτογραφία για Το ξέσπασμα του Γρηγόρη Αρναούτογλου στα Καρντάσιανς
Άστραψε και βρόντηξε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου χθες το βράδυ κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής «Τα Καρντάσιανς» Ο παρουσιαστής, που είχε απέναντί του τον δημοσιοσχεσίτη Χάρη Σιανίδη, ήθελε να κάνουν μία συζήτηση εφ' όλης της ύλης και ο καλεσμένος του, του είπε την ατάκα που ξεκλείδωσε τον Αρναούτογλου και αποφάσισε να κάνει ανακοινώσεις στους συνεργάτες του.

«Σε ευχαριστώ πολύ. Θέλω να σου δώσω συγχαρητήρια. Με έχει κουράσει να μου λένε τι να μην ρωτήσω. Έχω πάρει μία απόφαση και θα την ανακοινώσω δημοσίως. Δεν το ξέρει ούτε η Νάνσυ ούτε η Ντέμη αυτό. Αν μου ξαναπεί άνθρωπος ότι ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης δεν θέλει να τον ρωτήσεις αυτό, να μην ξανάρθει ποτέ στην εκπομπή και ας την σταματήσω και τώρα.

Το λέω σοβαρά. Όποιος δεν θέλει να τσαλακωθεί να μην βγαίνει στην τηλεόραση. Αν δεν θέλουν να απαντήσουν ας μου το πουν, δεκτό, σεβαστό, αλλά να μου πεις από πριν "θα έρθω αλλά μη ρωτάς αυτό", μη βγαίνεις. Γιατί; Για να παίξουμε ένα παιχνίδι στον κόσμο; Αφού αυτό είναι το θέμα της ημέρας, δε θα σε ρωτήσω για αυτό;», είπε ανάμεσα σε άλλα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, «καρφώνοντας» τον τρόπο που κινούνται οι εκπρόσωποι της σόουμπιζ και τις απαιτήσεις τους.

Η δήλωσή του εξέπληξε και τη Μαρία Μπεκατώρου , η οποία έστειλε μήνυμα στους συνεργάτες στο κοντρόλ, με τον Γρηγόρη να απαντάει αυστηρά, on air, στη συνεργάτιδά του, που του μίλησε στο αυτί: «Όχι, μην μου λες εντάξει Νάνσυ, σε παρακαλώ». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ