2015-06-06 22:16:08
Φωτογραφία για Διαβάστε γιατί το Τζάνειο πετάει εκτός νοσοκομείου καρκινοπαθή
Μία καταγγελία για το Τζάνειο νοσοκομείο έφτασε σήμερα στο gegonota.eu και έχει να κάνει με έναν 74χρονο καρκινοπαθή με επιληψία και νοητική στέρηση.

Ο άτυχος 74χρονος νοσηλεύεται από τις 3 Μαΐου 2015 στο εν λόγο νοσοκομείο όπου διεγνώσθη με καρκίνο του οισοφάγου και του στομάχου και φυσικά έγινε άμεσα εισαγωγή του ασθενούς.

Αμέσως προγραμματίστηκε χειρουργείο ώστε να τρέφεται ο ασθενής με εξωτερικό σωλήνα καθώς ο όγκος θα έκλεινε τον οισοφάγο. Το χειρουργείο καθυστέρησε για «άγνωστο» λόγο και πήγαινε από 10ήμερο σε 10ήμερο με αποτέλεσμα ο καρκίνος να εξαπλωθεί παντού και οι γιατροί μέσα στην εβδομάδα ενημέρωσαν τους ανθρώπους που φροντίζουν τον άτυχο 74χρονο καθώς δεν έχει συγγενείς πως είναι τόσο χάλια που είναι θέμα χρόνου να καταλήξει. To μεγαλύτερο πρόβλημα όμως ήρθε όταν οι γιατροί έβγαλαν εξιτήριο στον ασθενή με τι δικαιολογία οτι το νοσοκομείο δεν μπορεί να του προσφέρει κάτι άλλο, το οποίο οι άνθρωποι δεν δέχονται .Είναι εύκολο να εννοηθεί πως αυτός ο άνθρωπος πια δεν μπορεί να φιλοξενηθεί σε σπίτι καθώς τρέφεται από σωλήνες και δεν θα αντέξει ούτε μια μέρα και έτσι το νοσοκομείο πρότεινε στους ανθρώπους να τον πάνε ε κλινική συμβεβλημένη με το ΙΚΑ και να τους κάνουν παζάρια και να πληρώνουν 25 ευρώ τη μέρα για την νοσηλεία του ασθενή πράγμα που επίσης η οικογένεια αδυνατεί να κάνει.

Ότι και να πούμε για την αντιμετώπιση του ασθενούς από το νοσοκομείο είναι λίγο καθώς αφήνουν έναν σοβαρά καρκινοπαθή στο έλεος του Θεού.

Ευχαριστούμε την κυρία Β
. για την ενημέρωση γύρω από το θέμα και συγχαρητήρια στην οικογένεια της που ανέλαβε έναν άνθρωπο χωρίς συγγενείς και προσπαθεί να τον βοηθήσει με κάθε τρόπο!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ