2015-06-07 17:55:33
Φωτογραφία για Απέδρασαν από φυλακή - φρούριο και άφησαν μήνυμα στους φύλακες! [photos]
Δύο επικίνδυνοι δολοφόνοι δραπέτευσαν από τις... φυλακές υψίστης ασφαλείας της Νέας Υόρκης με τρόπο τουλάχιστον κινηματογραφικό.

Αναβιώνοντας τη μέθοδο απόδρασης του Τιμ Ρόμπινς από την ταινία «Τελευταία έξοδος Ρίτα Χέιγουορθ» οι δύο κακοποιοί έβαλαν μαξιλάρια στα κρεβάτια τους για να νομίζουν οι φύλακες ότι κοιμούνται και στη συνέχεια έκοψαν τις σωληνώσεις από τους τοίχους και δραπέτευσαν μέσα από αυτές.

Περισσότεροι από 200 υπάλληλοι επιβολής του νόμου «χτενίζουν» την περιοχή για να εντοπίσουν τους δυο δραπέτες που είναι φυλακισμένοι με την κατηγορία του φόνου και θεωρούνται εξαιρετικά επικίνδυνοι.

Ο Sweat είναι φυλακισμένος σε ισόβια δεσμά χωρίς αναστολή για τη δολοφονία ενός σερίφη από το Broome County που έγινε το 2002, ενώ ο Matt είναι καταδικασμένος επίσης για φόνο,απαγωγή και ληστεία και βρισκόταν στη φυλακή από το 1997.

Μετά την καταμέτρηση που έγινε στις 5.30 π.μ. ανακαλύφθηκε ότι η δύο δραπέτες των οποίων τα κελιά ήταν το ένα δίπλα στο άλλο είχαν αποδράσει από τη φυλακή.

Το εν λόγω σωφρονιστικό κατάστημα χτίστηκε το 1845 ωστόσο κάθε χρονιά γινόντουσαν οι αναγκαίες εργασίες συντήρησης.

Οι κρατούμενοι πάντως έδωσαν και μία χιουμοριστική νότα στην επιχείρηση τους αφού άφησαν στους φύλακες ένα αποχαιρετιστήριο post-it που έγραφε «να έχετε μία όμορφη μέρα».
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ