2015-06-08 21:02:04
Φωτογραφία για Ετοιμάζεται και 8ο φιλμ των Μαχητών των Δρόμων - Στις οθόνες το 2017
Ως γνωστό το «Furious 7, Οι Μαχητές των Δρόμων» γνώρισε τεράστια επιτυχία. Μόνο στις ΗΠΑ έχει αγγίξει τα 350 εκατομμύρια δολάρια ενώ οι συνολικές διεθνείς εισπράξεις έφτασαν πλέον το 1,5 δις δολάρια!

Όπως γράφει το σάιτ flix.gr ήταν ο θάνατος του ηθοποιού Πολ Γουόκερ, ήταν ο υπέροχα συγκινητικός κινηματογραφικός αποχαιρετισμός του, ήταν ότι η ζωή πέταξε την προηγούμενη ταινία έξω από τον προγραμματισμό της: ήταν που πιστέψαμε ότι το “Furious 7” θα ήταν η τελευταία ταινία του αυτοκινητιστικού franchise, έγινε χαμός.

Οι σινεφίλ και γενικότερα οι θεατές έκαναν παρέλαση στις αίθουσες, Ωστόσο τελικά το «Furious 7» δεν θα είναι το τελευταίο φιλμ του franchise. Μετά τον θρίαμβο του «Furious 7» στο παγκόσμιο box office, τις θεαματικές σκηνές δράσης και τις γενικά καλές κριτικές, (χαρακτηρίστηκε ως μια από τις καλύτερες ταινίες της σειράς), η παρέα του «Fast & Furious» είναι έτοιμη για το επόμενο κινηματογραφικό βήμα.


Ο εξαιρετικά δραστήριος στα social media πρωταγωνιστής της ταινίας, ο μυώδης Βιν Ντίζελ επιβεβαίωσε τα καλά νέα στο instagram, με ένα ποστ με νόημα ««Here’s a shot of New York City. We’re coming – Είναι ένα πλάνο της Ν. Υόρκης. Ερχόμαστε».

Η ομάδα του Toretto μετά το Άμπου Ντάμπι της τελευταίας ταινίας βάζει τώρα πλώρη για τη Ν. Υόρκη. Πάντως κρίμα καθώς κάποια στιγμή είχαν οι παραγωγοί εκφράσει την επιθυμία και για γυρίσματα στην Ελλάδα. Όπως γράφει το flix.gr, ήδη, από το σενάριο του «Furious 7», γνωρίζουμε ότι η ιδέα ήταν η ταινία ν' αποτελέσει την αρχή μιας εσωτερικής στο franchise τριλογίας, με τον Mr. Nobody του Κερτ Ράσελ να λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος ανάμεσα στο 7, το 8 και πιθανόν και το 9.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν ο Τζέιμς Γουάν θα επανέλθει ως σκηνοθέτης, ωστόσο ήδη γνωστοποιήθηκε ότι το «Furious 8» θα βγει στις κινηματογραφικές οθόνες όλου του κόσμου στις 14 Απριλίου του 2017 (και πάλι μήνα Απρίλιο).

*Nα θυμίσουμε πως το "Furious 7" σάρωσε και στην Πάτρα με ουρές θεατών στα Ster Cinemas στη Βέσο Μάρε.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ