2015-06-10 21:03:00
Φωτογραφία για Πως να υποβιβάσετε από το ios 9 στο ios 8.3 την συσκευή σας
Αναφερθήκαμε στον τρόπο που πρέπει να ακολουθήσετε για να βάλετε το ios 9 χωρίς να είστε προγραμματιστής και τώρα που είδατε πως είναι το ios 9 θα πρέπει κάποια στιγμή να γυρίσετε πίσω γιατί .. 

εκτός ότι είναι σε δοκιμαστική μορφή με πολλά προβλήματα που θα διορθωθούν στο μέλλον αλλά και κάποια στιγμή η Apple θα σταματήσει την beta ένα και έτσι κάποια ημέρα δεν θα μπορείτε να ανοίξετε την συσκευή σας αν δεν αναβαθμίσετε στην επόμενη beta.

Για να επιστρέψετε λοιπόν πίσω θα πρέπει να ακολουθήσετε την παρακάτω διαδικασία.

Απαιτήσεις:

Smartphone ή tablet με iOS 9 beta. Η τελευταία έκδοση του iTunes. Το επίσημο firmware iOS 8.3 για iPhone και iPad.  Βήμα 1: Βεβαιωθείτε ότι έχετε την πιο πρόσφατη έκδοση του iTunes και να κατεβάσετε το αρχείο του iOS 8.3 firmware , το οποίο θέλετε να εγκαταστήσετε.

Βήμα 2: Δημιουργήστε ένα αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων στη συσκευή σας μέσω του iTunes ή του σύννεφο iCloud.


Βήμα 3: Ανοίξτε το iTunes και συνδέστε το iPhone, ή το iPad με το iOS 9 στον υπολογιστή.

Βήμα 4: Επιλέξτε την κινητή συσκευή σας στην επάνω πλευρά του προγράμματος iTunes.

Βήμα 5: Ρύθμιση της λειτουργίας της συσκευής  σε κατάσταση DFU. Η ακολουθία των ενεργειών έχει ως εξής: κρατήστε πατημένο το πλήκτρο κλειδώματος για 3 δευτερόλεπτα, χωρίς να το αφήσετε, πατήστε το πλήκτρο Home για 10 δευτερόλεπτα? κρατώντας πατημένο το πλήκτρο Home, αφήστε το κουμπί κλειδώματος. Συνεχίστε να κρατάτε το κουμπί Home για 30 δευτερόλεπτα.

Βήμα 6: Το iTunes θα εμφανίσει το μήνυμα «iTunes έχει βρει το iPhone σε recovery mode. Θα πρέπει να επαναφέρετε το iPhone πριν από τη χρήση του iTunes ». Κάντε κλικ στο κουμπί OK και, στη συνέχεια, κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Shift του πληκτρολογίου (ή Alt στο Mac OS X), κάντε κλικ στο κουμπί Επαναφορά.

Βήμα 7: Στο επόμενο παράθυρο, καθορίστε το firmware IPSW αρχείο του iOS 8.3.

Βήμα 8: Τώρα, περιμένετε για την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η ανάκτηση θα διαρκέσει από 10 έως 15 λεπτά. Από το iOS 9 που είναι σε κατάσταση beta, τα πιστοποιητικά για την υποβάθμιση δεν είναι απαραίτητα.

Συγχαρητήρια....τώρα έχετε υποβαθμίσει την συσκευή σας στο ios 8.3 με επιτυχία
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ