2015-06-11 01:49:05
Φωτογραφία για ΘΕΛΕΙ ΑΓΓΛΙΑ ΑΛΛΑ... ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ!
Για ακόμη μια φορά ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ έκανε σαφή την... προτίμησή του για επιστροφή στην Premier League, χωρίς ωστόσο να αποκλείσει το ενδεχόμενο να καταλήξει σε άλλον προορισμό.

Μιλώντας σε εκπομπή τηλεοπτικού δικτύου της πατρίδας του, ο Βούλγαρος επιθετικός απαντώντας στο ενδιαφέρον που υπάρχει για την περίπτωσή του από Ελλάδα και Ολυμπιακό ή το Κατάρ και τη Σαουδική Αραβία ξεκαθάρισε πως είναι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις.

«Για πάρα πολλά χρόνια έπαιξα ποδόσφαιρο στην Αγγλία και κάθε φυσιολογικός άνθρωπος θα ένιωθε όμορφα να συνεχίσει να παίζει εκεί. Στην περίπτωσή μου πάντα μου άρεσε η Αγγλία. Όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης παρακολουθεί την Premier League. Μου αρέσει εκεί το ποδόσφαιρο, όλες τις επιτυχίες μου εκεί τις πέτυχα. Αν υπάρχει πρόταση από αγγλικό σύλλογο είναι φυσικά ευπρόσδεκτη», είπε αρχικά και στη συνέχεια σχετικά με το ενδιαφέρον από άλλες χώρες τόνισε:

«Παράλληλα υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες χώρες. Κανείς δεν λέει “όχι” σε κανέναν. Θα ακούσουμε όλες τις προτάσεις. Είμαι σε μια φάση της καριέρας μου, που θα μπορούσα να παίζω ποδόσφαιρο για άλλα 20 χρόνια».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ