2015-06-11 02:10:05
Φωτογραφία για ΣΤΟ... 4-0 ΤΟΝ ΠΑΟ Ο ΜΑΓΚΑΣ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ!
Από αυτή εδώ την ερυθρόλευκη γωνιά φωνάζαμε ένα χρόνο πριν ότι ευχαριστούμε τον ΓΑΥΡΟ Γιώργο Μπαρτζώκα για ότι πρόσφερε στην ομάδα (το ευρωπαϊκό στο Λονδίνο δε θα το ξεχάσει κανείς) αλλά ήταν η ώρα να γίνει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας γιατί πολύ απλά δεν πήγαινε άλλο και αυτό... φαινόταν από μακριά.

Για λόγους που σαφώς γνωρίζει καλύτερα η διοίκηση από εμάς επέλεξε να κρατήσει τον πρώτο Έλληνα κόουτς που κατέκτησε Ευρωλίγκα και φτάσαμε σε εκείνο το βράδυ του Οκτωβρίου που η ομάδα (και ο κόουτς) έκαναν ότι... έπρεπε για να χάσουν στον αγώνα κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Αυτό ήταν, από εκείνη τη στιγμή και μετά ο Μπαρτζώκας αποτέλεσε παρελθόν, ενώ οι... έγκυροι δημοσιογράφοι προέβλεψαν ακόμα μία χαμένη χρονιά για τον Ολυμπιακό.

Ναι, ξέρουμε ότι ακόμα ο Ολυμπιακός δεν κατέκτησε τίποτα, ξέρουμε όμως ότι αυτή η ομάδα παίζει σαν... ομάδα, χαίρεσαι να την βλέπεις, έφτασε στον τελικό της Ευρωλίγκας που -ταπεινή μας άποψη- αν γινόταν σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ευρώπης θα είχε σηκώσει το 4ο ευρωπαϊκό, έχει τον Παναθηναϊκό στο 2-0 και περιμένει να τον "σκουπίσει" την Κυριακή στο ΣΕΦ... 


Έχει ένα μάγκα προπονητή με όλη τη σημασία της λέξης στον πάγκο της που χωρίς να έχει επιλέξει αυτός τους παίκτες τους έκανε ΟΜΑΔΑΡΑ που έχει τον Παναθηναϊκό στο... 4-0 φέτος και που όλοι περιμένουμε να το κάνει 5-0 την Κυριακή για να σηκώσει το πρωτάθλημα. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος που το αξίζει και με το παραπάνω... 

Πολλές φορές έχουμε πει και γράψει τα καλύτερα για τον νεαρό κόουτς που όπως όλα δείχνουν θα μείνει για πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό μας. Δεν είναι μόνο οι προπονητικές του ικανότητες... Για εμάς πιο σημαντικό απ'όλα είναι η ψυχραιμία και οι αντιδράσεις του στον πάγκο, κινήσεις που κρατούν ήρεμη την ομάδα ακόμα και στις δύσκολες στιγμές. Αν δεν κάνουμε λάθος, από τη στιγμή που ανέλαβε τον Ολυμπιακό έχει δεχτεί μόλις μία τεχνική ποινή και αυτό λέει πολλά Αν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι το ίδιο καλός και στην επιλογή παικτών (που γιατί να μην είναι) τότε τα καλύτερα έχουν ήδη έρθει! 

Αξίζει τη στήριξη του κόσμου, των παικτών και κυρίως της διοίκησης... Αίσθησή μας ότι την έχει στον μέγιστο βαθμό από όλους! Αυτό το καλοκαίρι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα έχει την ευκαιρία να βάλει τη σφραγίδα σε μία ολόδική του ομάδα. Μέχρι τότε όμως... έχουμε χρόνο να τα πούμε, ακόμα μία νίκη και όλοι μαζί μία γροθιά για να πετύχουμε το στόχο μας! 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ