2015-06-13 13:50:08
Φωτογραφία για Νεαρή Βουλγάρα γέννησε μέσα σε άθλιες συνθήκες στο σπίτι της στην Ηλεία
Το δεύτερο παιδί της, ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3,2 κιλών έφερε χθες το μεσημέρι στη ζωή μέσα στο παράπηγμα που διέμενε, στην περιοχή της Γαστούνης, νεαρή γυναίκα από τη Βουλγαρία. Δίπλα της ωστόσο, είχε ευτυχώς τη μαία και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Γαστούνης και έτσι, όλα πήγαν καλά και για τη μητέρα και για το βρέφος που πλέον αναπαύονται στη Μαιευτική Κλινική του Νοσοκομείου της Αμαλιάδας.

Ήταν λίγα λεπτά πριν τις 12 το μεσημέρι, όταν μια γυναίκα από τη Βουλγαρία μπήκε στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης και ζήτησε βοήθεια από τη μαία κα Αρετή Τσερεμέ, καθώς, μια νεαρή κοπέλα ετοιμαζόταν να γεννήσει μέσα στο πρόχειρο παράπηγμα στο οποίο διέμενε.

Η μαία του Κέντρου Υγείας Γαστούνης ειδοποίησε αμέσως ασθενοφόρο για να παραλάβει και να μεταφέρει τη μητέρα στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας, ενώ μαζί με την προϊσταμένη κα Βάσω Παυλή και την κα Ασημίνα Κάρδαρη που κάνει την πρακτική της οδηγήθηκαν στο πρόχειρο παράπηγμα για να βοηθήσουν τη μέλλουσα μητέρα, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο.

Εκεί όμως, το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Γαστούνης συνειδητοποίησαν ότι ο τοκετός βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη και έτσι, βοήθησαν τη νεαρή γυναίκα να φέρει στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο είναι το δεύτερο παιδί της. Δεκαπέντε λεπτά μετά έφτασε το ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε τη μητέρα και το παιδί και τους οδήγησε στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας όπου και εισήχθησαν για περεταίρω παρακολούθηση και φροντίδα στη Μαιευτική Κλινική.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ