2015-06-13 16:33:28
Φωτογραφία για Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΝΤΟΥΜΠΙΑ ΚΑΙ Η... ΚΙΝΑ! (PHOTOS)
Τη στιγμή που το ιταλικό Μέσο γράφει για την πρόταση στη Ρόμα από τον Ολυμπιακό για τον Ντουμπιά, άλλο δημοσίευμα θέλει τον παίκτη να πηγαίνει στην... Κίνα.

Το «forzaitalianfootball.com» επικαλούμενο το ρεπορτάζ του «Sky Italia» αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τον Ντουμπιά, ο οποίος δεν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρόμα.

Μάλιστα, οι νταμπλούχοι Ελλάδας φέρονται να έχουν κάνει πρόταση για το δανεισμό του παίκτη, με τους «λύκους» ακόμη να μην έχουν απαντήσει.

Από την άλλη, το «cesololaroma.org» (που παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", αναφέρει ότι μια πρόταση από την Κίνα ενδέχεται να αλλάξει τα δεδομένα και να βάλει τον παίκτη από την Ακτή Ελεφαντοστού στο αεροπλάνο για την Ασία.

Το εν λόγω Μέσο αναφέρει μάλιστα ότι έχει την πληροφορία για τους Κινέζους από την Τετάρτη (10/6). Η προοπτική της Κίνας θα ήταν η καλύτερη δυνατή λύση για τη Ρόμα που θέλει να... αποσβέσει το ποσό των 14.000.000 ευρώ που έδωσε το Γενάρη για τον 27χρονο. Ωστόσο, εμπόδιο στη μετακίνηση αποτελεί το περιβάλλον του παίκτη και δη η σύζυγός του, αλλά τα λεφτά είναι πολλά και ίσως οι αντιστάσεις πέσουν.

Σε 13 ματς στη Serie A είχε 2 γκολ φέτος αλλά δεν νιώθει να... κολλάει με το σύλλογο της Ρώμης, που ψάχνει για άλλον επιθετικό. Ετσι, το μέλλον του σίγουρα δεν θα είναι στην πρωτεύουσα της Ιταλίας...
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ