2015-06-13 21:59:34
Φωτογραφία για Η Apple κατηγορείται για στοχευμένο multitasikng για να αυξήσει τις πωλήσεις του iPad
Μία από τις βασικές καινοτομίες στο WWDC 2015 για το λειτουργικό σύστημα ios 9 , είναι ότι παρέχει multi-mode στο iPad. ...  

Αλλά αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο για τα τελευταία μοντέλα και έχει εγείρει τα ερωτήματα μεταξύ των αναλυτών και των χρηστών του Apple tablet για το αν η Apple το έκανε σκόπιμα αυτό.

 Τώρα οι ιδιοκτήτες των iPad μπορούν να απολαύσουν ένα πραγματικό multitasking . Όταν προβάλετε τις φωτογραφίες, μπορείτε να πάρετε τις σημειώσεις, να ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης ή ένα chat. Οι επιλογές εμφάνισης ονομάζεται multitasking SlideOver και "Διαίρεση προβολής" αλλά δυστυχώς είναι διαθέσιμο μόνο για το ipad air 2.Αντίθετα η νέα λειτουργία "PIP"  (video που θα μας ακολουθεί) θα εργαστεί και για το iPad Air της πρώτης γενιάς, και το iPad mini.

Έτσι για να απολαύσει κάποιος ολοκληρωμένη την δυνατότητα του multitasking θα πρέπει να έχει αναγκαστικά το τελευταίοι μοντέλο του ipad.

Οι αναλυτές πιστεύουν πως η Apple το έκανε σκόπιμα αυτό για να τονώσει τις πωλήσεις του ipad που κατρακυλάνε ασταμάτητα τον τελευταίο καιρό σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια που είχε ανοδική πορεία.
argonaytis-iphone
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ